«X-Faktora» jaunākās sezonas talanti cīnīsies par miljonu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV izklaides kanāls «Fox Life» no piektdienas, 11.oktobra, dziedāšanas šovu faniem Latvijā ir sarūpējis lielisku iespēju sekot līdzi populārā ASV talantu šova «X-Faktors» (X-Factor) jaunākajai, 3.sezonai, pastāstīja «Fox International Channels» (FIC) sabiedrisko attiecību konsultants Kārlis Bikšus.

Jaunajā sezonā šovā sacenšas 13 dažādu žanru vokālisti, no kuriem jaunākajam ir 15, bet vecākajam - 56 gadi. Par uzvarētāju kļūs tas, kurš iemantos vislielākās skatītāju un žūrijas simpātijas, balvā saņemot iespēju noslēgt vienu miljonu ASV dolāru vērtu kontraktu ar ierakstu kompāniju «Syco/Sony Music».

Dziedošos talantus vērtē žūrija, kurā darbojas skandalozais šova radītājs, britu uzņēmējs, producents un televīzijas personība Saimons Kovels un trīs slavenas dāmas - amerikāņu dziedātāja Demija Lovato, bijusī grupas «Destiny’s Child» dalībniece Kellija Roulenda un meksikāņu dziedātāja un aktrise Paulina Rubio.

Šova vadītājs ir savulaik populārā kulta seriāla «Glābējzvans» spīdeklis Mario Lopess.

«X-Faktors» ir viens no iecienītākajiem muzikālajiem realitātes šoviem pasaulē, kuru Kovels 2004. gadā izveidoja Apvienotajā Karalistē. Franšīzes šova veidošanai ir iegādājušās daudzas pasaules valstis, tostarp ASV. 2011.gadā, kad ASV bija šova pirmā sezona, uzvarēja un piecu miljonu ASV dolāru balvu ieguva Melānija Amaro, bet otrajā sezonā 2012.gadā tikpat lielu summu dabūja tobrīd tikai 13 gadu vecā Kārlija Rouza Sonenklāra.

«X-faktors» vienkāršiem cilvēkiem sniedz iespēju kāpt uz lielās skatuves, bet daļai no viņiem paver ceļu uz slavas zenītu.

Daudzi «X-faktora» dalībnieki vēlāk kļuvuši par globāla mēroga zvaigznēm - viņu vidū ir puišu grupa «One Direction», kā arī dziedātājas Leona Lūisa un Šēra Loida, bet īpaši gribētos izcelt jauno britu popmūzikas zvaigzni Oliju Mērsu, kura tēvs ir latviešu izcelsmes. Olijs «X-Faktorā» 2009.gadā Lielbritānijā ieguva otro vietu, bet jau nākamgad izdeva debijas albumu un ar dziesmu «Please Don't Let Me Go» pabija Lielbritānijas singlu topa UK40 augšgalā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu