Santai Bindemanei patīk ceļot. Viņa aizlido līdzi «Prāta Vētrai» uz Ameriku (19)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv arhīvs

Stiliste un bloga «Kids Gazette» autore, grupas «Prāta Vētra» mūziķa Māra Mihelsona sieva Santa Bindemane-Mihelsone nupat devusies līdzi dzīvesbiedram uz Ameriku. Santai ļoti patīk ceļot, atgriežoties no Amerikas, sekos brauciens uz Parīzi.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» pirms došanās uz Ameriku Santa Bindemane-Mihelsone stāsta par neseno ceļojumu uz Parīzi. «Es ļoti bieži braucu uz Parīzi. Šogad esmu bijusi jau piecas reizes savā sapņu pilsētā. Pēc mēneša atkal ceļošu uz Parīzi, jo man tur ir darbiņš. Man periodiski sanāk aizlidot uz Franciju – citreiz ir darbs, citreiz dodos ceļojumā. Šajā braucienā ļoti palaimējās, jo pievienojās Māris. Jā, ļoti reti mums abiem sakrīt brīvie grafiki, jo grupai jau ir ļoti intensīvs koncertgrafiks. Savukārt man paralēli visam šogad vēl ir klāt nākušas studijas biznesa augstskolā «Turība». Uz laiku biju atlikusi studijas, jo bērni bija mazi. Šogad sasparojos tās pabeigt, jo būtu žēl, ja četrus gadus, ko esmu pavadījusi studējot, vienkārši nomestu zemē. Man patīk lietas izdarīt līdz galam. Man šajā gadījumā nav tik svarīgs diploms, cik padarīta darba sajūta,» atklāj Santa.

Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas 2012 apbalvošanas ceremonijas ballītē Santa un Māris Mihelsoni
Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas 2012 apbalvošanas ceremonijas ballītē Santa un Māris Mihelsoni Foto: Sejas.lv arhīvs

Pēc mēneša stiliste uz Parīzi dosies strādāt – taps fotosesija kādam ārzemju žurnālam saistībā ar bērnu modi. Uz Parīzi Santa vedīs arī latviešu bērnu modes zīmola «Paade Mode» un «Aristocrat Kids» darinājumus. «Jā, jā, latviešiem arvien labāk iet ārzemēs,» viņa piebilst.

Santa atzīst, ka ļoti mīl Parīzi. «Es ļoti gribētu dzīvot šajā pilsētā. Ja varētu, tad jau rīt sakrāmētu somas un ar visu ģimeni dotos prom. Man tur ļoti patīk, un Parīze ir draudzīga bērniem. Taču ir jau arī mīlestība pret Latviju, un arī Mārim šobrīd nav iespējama šāda pārcelšanās. Tādēļ pagaidām ceļojam turp-atpakaļ. Kamēr meitiņa Maija vēl neiet skolā, gribētos tādā kā pieredzes braucienā Parīzē padzīvot kādus trīs mēnešus,» atklāj stiliste.

Foto: Sejas.lv arhīvs

Arī šobrīd laulātā pāra bērnus pieskata vecvecāki, kamēr Santa pavada Māri uz Ameriku, kur grupas «Prāta Vētra» puišiem paredzēta uzstāšanās mūzikas festivālā. «Tā kā man radās iespēja aizbraukt līdzi un tālāk par Eiropu neesmu bijusi, tad dodos līdzi,» viņa nosaka.

Komentāri (19)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu