Pirmo reizi Latvijā norisināsies Pasaules čempionāts snūkerā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šā gada 27. novembrī Daugavpilī, Daugavpils Olimpiskajā centrā, tiks atklāts Pasaules čempionāts snūkerā 2013 amatieriem. Šāda veida pasākums Latvijā norisināsies pirmo reizi un kopā pulcēs līdz 200 spēlētājiem no 60-70 pasaules valstīm. Starptautiskā Biljarda un Snūkera federācija (IBSF) piešķīrusi tiesības organizēt Pasaules čempionātu snūkerā 2013 Latvijas Republikas Biljarda federācijai.

Latvijas Republikas Biljarda federācijas valdes loceklis Sergejs Koļcovs uzsver: «Tas ir unikāls gadījums, kad šī sporta veida vēsturē Latvijai tiek piešķirta iespēja pirmo reizi rīkot Pasaules čempionātu snūkerā. Potenciālā auditorija, kas var tikt uzrunāta pasaulē, ir vairāk par 1 miljonu cilvēku, kam tas interesē vai kas nodarbojas ar snūkeru. Esam gandarīti par mums izrādīto uzticību!»

Valstis, kurās aktīvi tiek spēlēts snūkers, ir Lielbritānija, Ķīna, Indija, Pakistāna, Īrija, Skotija, Velsa, Austrālija, Jaunzēlande, Menas sala, Šrilanka, Taizeme, Amerika, Argentīna un Krievija. Šā Pasaules čempionāta laikā šo valstu pārstāvji īpašu uzmanību pievērsīs Latvijai.

Pateicoties Daugavpils pilsētas domes un Daugavpils Olimpiskā centra viesmīlībai un atbalstam, radās iespēja organizēt šāda mēroga pasākumu.

Latviju Pasaules čempionātā pārstāvēs Tatjana Vasiļjeva – 2012. gada Eiropas čempione snūkerā.

Pasaules čempionāts snūkerā norisināsies no 27. novembra līdz 8. decembrim Daugavpils Olimpiskajā centrā.


Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu