Kortnija Lova atsakās iesildīt "Limp Bizkit"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS

Amerikāņu rokmūziķe un "Nirvana" līdera Kurta Kobeina atraitne Kortnija Lova (Courtney Love) atsaukusi savas grupas "Hole" uzstāšanos Austrālijas mūzikas festivālā "Soundwave", uzzinot, ka viņai paredzēts uzstāties pirms grupas "Limp Bizkit".

Lovas grupai "Hole" bija paredzēts piedalīties festivālā nākamā gada pavasarī kopā ar "System Of A Down", "Slipknot", "You Me At Six", "Machine Head" un "A Day To Remember", taču, atklājot uzstāšanās kārtību, mūziķe sapīkusi.

"Kuri sasodītie idioti varēja iedomāties, ka mēs iesildīsim "Limp Bizkit"?

Tas ir sviests," tviterī rakstīja Lova.

Tikmēr neapmierinātību par Lovas rīcību paudis arī festivāla organizētājs "AJ Maddah".

"It kā mums vajadzētu prasīt viņai [Kortnijai Lovai] atļauju katru reizi, kad mēs rezervējam kādu grupu. Nav jēgas viņu arī ņemt atpakaļ, jo viņa tikpat labi var atcelt uzstāšanos vēlreiz vai ierasties un uzvesties kā veca maita pret citiem māksliniekiem un faniem," savā tvitera kontā rakstīja organizētājs.

"Es par to esmu patiešām nikns. Kad es ierakstīju ["Hole"] programmā, man tik daudzi cilvēki solīja, ka tā nenotiks," sūrojās festivāla organizētājs.

"Hole" atgriešanās

"Hole" pēc 12 gadu pārtraukuma 2010.gadā izdeva jaunu albumu "Nobody's Daughter", kas ir grupas ceturtais studijas ieraksts.

No agrākā "Hole" sastāva gan grupā ir atlikusi tikai Kortnija Lova un basģitāriste Melisa Auf der Maura.

Savukārt grupas līdzdibinātājs, vadošais ģitārists un vairuma dziesmu autors Ēriks Erlandsons norāda, ka viņa un Lovas starpā savulaik ticis noslēgts līgums, kas abiem aizliedz bez otras puses līdzdalības izmantot "Hole" nosaukumu, līdz ar to "Nobody's Daughter" būtu jāuzskata par Lovas soloprojektu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu