Artuss Kaimiņš uz «Suņa būdu» aicina cirvjus (117)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Skandalozu slavu iemantojušais radio «Boom FM» raidījuma «Suņa būda» vadītājs un aktieris Artuss Kaimiņš reaģējis uz neseno repera Gacho izgājienu, jaunākajā raidījumā ļaujot piedalīties diviem cirvjiem.

Šim izgājienam gan ir krietni sena priekšvēsture - vasaras beigās, kad vienā no «Suņa būdas» raidījumiem viesis bija pašmāju hiphopa izpildītājs Ozols, Kaimiņš tiešraidē pazobojās par viņa kolēģi Gacho, liekot saprast, ka viņa izpildītā mūzika nav īsts hiphops. Tas vēlāk noveda līdz abu personu parupjai vārdu apmaiņai tviterī, bet šķita, ka konflikts ir beidzies.

Tomēr septembrī Gacho, uzstājoties ikgadējā universitāšu ballītē «Studentu paradīze», uz «Arēnas Rīga» skatuves kāpa kreklā ar aktiera portretu, zem kura nepārprotami bija norādīts, ko viņš par viņu domā - cirvis.

Gacho ar krekliņu "Cirvis"
Gacho ar krekliņu "Cirvis" Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Reaģējot uz šādu repera izgājienu, pagājušonedēļ Kaimiņš studijā parādījās identiskā T-kreklā un norādīja, ka «Suņa būda» ir sākusi jaunu apģērbu līniju «Cirvis», neaizmirstot pateikt paldies Gacho, kurš šo apģērba gabalu esot izreklamējis «Studentu paradīzē». Šonedēļ raidījuma vadītājs ir nolēmis iet vēl tālāk un ciemos uzaicinājis divus cirvjus.

Komentāri (117)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu