«Korn» atgriežas Braiens Velšs, grupa izdod jaunu plati (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ, 8.oktobrī, veikalu plauktos nonāk ASV ņūmetāla (nu metal) kolektīva «Korn» jaunais studijas albums «The Paradigm Shift», kas seko 2011. gada dabstepa albumam «The Path of Totality».

Jaunais albums ir pirmais kopš 2003. gada darba «Take a Look in the Mirror», kurā atkal dzirdams reliģisku iemeslu dēļ grupu pametušais ģitārists Braiens Velšs (Brian «Head» Welch). Viņš, starp citu, 2010. gadā viesojās Rīgā, klubā «Melnā piektdiena» ar solokoncertu. Par Velša atgriešanos grupa paziņoja šā gada maijā.

Paši mūziķi jauno albumu raksturo kā «Korn» albumu «Issues» (1999) un «Untouchables» (2002) sakausējumu.

Kā pirmais singls izdots «Never Never» (skat. video).

Producents Dons Gilmors (Don Gilmore).

The Paradigm Shift
The Paradigm Shift Foto: Publicitates foto

Atgādinām, ka «Korn» Rīgā uzstājās 2008.gada februārī un pagājušogad «The Path of Totality» turnejas laikā (skat. foto).

Grupa, kas tika nodibināta Kalifornijas pilsētā Beikersfīldā, pasaules uzmanību sev pievērsa 1994. gadā ar debijas albumu «Korn», kura producents bija Ross Robinsons. Piesātinātais koncertturneju grafiks kopā ar tādiem mūzikas grandiem kā Ozijs Osborns, «Megadeth» un Merilins Mensons ļāva debijas albumam ieņemt arvien augstāku vietu mūzikas topos. Šobrīd albums sasniedzis jau 10 miljonu pārdotu kopiju atzīmi.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu