"Jātnieku" Sabīne sapņo par izgulēšanos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Lai gan šovā "OKartes skatuve" grupas "Jātnieki" repertuārā lielākoties ir šlāgeri, grupas dalībniece Sabīne Berezina cer atgriezties pie sev daudz tuvākā r&b stila. Vēl esot šova telpās, viņa plānoja strādāt pie dziesmas, kuru iesniegt šā gada Eirovīzijas nacionālajai atlasei.

"Jātnieku" konflikti ir beigušies

Vieni no retajiem, kas tikuši uzstāties ārpus šova telpām, ir šlāgeri (pēc pašu domām – kantri) dziedošie "Jātnieki" – visai kupla klausītāju pulka acu priekšā aizvadītās trešdienas naktī grupa uzstājās klubā «Četri balti krekli». Jāatgādina, ka pirms kāda laika grupā izcēlās pamatīgs strīds starp tās dalībniekiem Sabīni Berezinu un Rihardu Milleru jeb Rikardo. «Konflikts visai loģiski atrisinājies. Mēs šovā esam kā grupa, tāpēc būtu stulbi zaudēt vienu no savējiem, kamēr citi aizvien ir pilnā sastāvā. Ir daudz vieglāk šajā projektā palikt visiem kopā, cik ilgi vien iespējams," "VZ" skaidroja Sabīne.

Pēc trešās nedēļas koncerta viņa ar Rikardo izrunājuši visas pretenzijas. "Es varu droši teikt, ka konflikts ir atrisināts. Mēs viens otrā vairāk cenšamies ieklausīties un visu kārtīgi izrunāt. Protams, mēs visi uz šovu nācām parādīt sevi, bet darbošanās grupās ir kaut kas daudz atšķirīgāks. Arī sadzīvē nav viegli visiem atrast kopīgu valodu, taču visus konfliktus var izrunāt," norādīja Sabīne.

Mēģinās trāpīt Eirovīzijā

Savulaik Berezina piedalījusies Eirovīzijas un "Jaunā viļņa" atlasēs, kur dziedāja r&b stilā, taču arī šlāgeris viņai nav svešs. "Dziedu jau no bērnības. Tā kā esmu no Bauskas, tad kopā ar savu pirmo popgrupu ļoti bieži piedalījāmies arī tur notiekošajos kantri mūzikas festivālos. Pēdējos trīs gadus sevi mēģinu pierādīt r&b, bet kantri nav mana prioritāte. Es domāju, ka mēs visi četri arī ārpus šova kopā vēl kaut kur uzstāsimies, bet es sevi redzu kā solisti, turklāt diezgan citādāka stila mūzikas lauciņā," teica Sabīne.

Foto: TVNET

Viņa neslēpa vilšanos, ka pajucis kopdarbs ar Rassell (kā zināms, viņš pēc Sabīnes iestāšanās šovā pārmeta meitenei šo soli un sava albuma pabeigšanai piesaistīja Samantu Tīnu), taču šādas neveiksmes dodot spītu darboties ar lielāku sparu.

Šovā visgrūtākais – sadzīviskas situācijas

Starp citu, pēc Sabīnes stāstītā, viens no tracinošākajiem šova dalībnieku sadzīvē gan ir grupas «Kā viens» dalībnieks Ivars Kļaviņš. "Jā, nu Ivars ar saviem jokiem jau sāk apnikt. Mums sabojātais piens vēl bija sīkums, bet, kad no rīta es iegrābos ar medu nosmērētajā rokturī, nolēmām viņu sākt audzināt. Šonakt viņš ilgi nevarēs doties gulēt: viņa gultā zem palaga tika sabērts ļoti daudz brokastu pārslu," smējās dziedātāja.

Interesanti, ka pirmais, ko Sabīne plāno darīt pēc šova noslēguma, ir visai sadzīviska un ar mūziku nesaistīta lieta. "Šova telpās dzīvo dažādi cilvēki ar pilnīgi atšķirīgiem dienas režīmiem. Iznākot no šova, pirmais, ko es darīšu, - kārtīgi izgulēšos. Šovā to nav iespējams normāli izdarīt, un reizēm man šķiet, ka jau iestājies miega deficīts."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu