"Dziedošās ģimenes" atstāj Freipiču ģimene

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc skatītāju un žūrijas vērtējuma svētdienas vakarā LNT šovu "Dziedošās ģimenes" nācās atstāt Freipiču ģimene no Talsiem.

Šajā svētdienā "Dziedošo ģimeņu" dalībnieki uzstājās kopā ar pagājušo gadu šovu dalībniekiem.

Liepiņu ģimene uz skatuves kāpa kopā ar Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku pirmā gada uzvarētājiem – Vītolu ģimeni no Madonas rajona Liezēres pagasta. Freipiču ģimene sadziedājās ar Sudmaļu ģimeni, bet Puncuļi un atraktīvā Eriņu ģimene - dziedāja latgaliešu tautasdziesmu "Muote dieleņu auklieja", savukārt Sprukuļi un Krūmiņi žūriju un skatītājus priecēja ar latviešu tautas dziesmu "Pie Dieviņa gari galdi".

Šminiņu ģimene uztājās kopā ar Uškānu ģimeni, bet Rudeviču ģimene - kopā ar Riču ģimeni, savukārt Bērziņu saime un Dūdumu ģimenes dāmas svētdienas koncertā skandēja dziesmu "Saldus saule".

Kā ierasts, priekšnesumus vērtēja aktrise Katrīne Pasternaka, mūziķis un producents Atis Auzāns, kā arī komponists Uldis Marhilēvičs.

Skatīt pievienoto video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu