Slavenu dāmu tērpos šoruden dominē melnā krāsa (15)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Tā vien izskatās, ka šoruden slavenas Latvijas sievietes, it kā iepriekš būtu sarunājušas, izvēlas saposties uz saviesīgiem burziņiem, pasākumiem un prezentācijām melnā apģērbā. Protams, ir arī pasākumi, kur ielūgumos norādīts, ka jātērpjas kokteiļkleitās vai vakarkleitās, ko dāmas izvēlas melnos toņos. Dāmas atzīst, ka melnā ir klasika un, izvēloties šādas krāsas apģērbu, nekad nebūs nošauts greizi ar modes tendencēm.

TV raidījumu vadītāja Gundega Skudriņa uz modes festivālu saposusies melnbaltos toņos un savu koptēlu dēvē par eklektisku
TV raidījumu vadītāja Gundega Skudriņa uz modes festivālu saposusies melnbaltos toņos un savu koptēlu dēvē par eklektisku Foto: Sejas.lv

Lūk, kā ar melnbaltiem toņiem savā apģērbā spēlējas kreatīvā TV seja Gundega Skudriņa, vadot Spilves lidostā modes festivālu «Riga Fashion Mood». Melnā somiņa ir no zīmola «H&M» īpašās pērnā gada rudens kolekcijas, ko dizainējis Martins Marčella. Somiņā var ielikt pašu svarīgāko – mājas un mašīnas atslēgas, lūpukrāsu un tālruni.

Gundegas žaketē iestrādāts pulkstenis ar visu ķēdīti
Gundegas žaketē iestrādāts pulkstenis ar visu ķēdīti Foto: Sejas.lv

Par melnbalto tērpa krāsu salikumu Gundega sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» teic: «Melnbaltais vienmēr ir modē, nekad neiziet no modes. Tā var būt klasika vai avangards, kā šoreiz manā gadījumā. Melnbaltais vienmēr ir aktuāli.»

Līga Meinarte izvēlas melnas krāsas "H&M" apģērbu
Līga Meinarte izvēlas melnas krāsas "H&M" apģērbu Foto: Sejas.lv

Skaistumkaraliene Līga Meinarte uz apģērbu veikala «MAX&Co» atklāšanu bija izvēlējusies apģērbu melnā krāsā. «Melnā krāsa vienmēr ir modē un nekad no modes neiziet. Ar melnas krāsas apģērbu nekad nevar nokļūdīties. Melnā krāsa ir modē visās sezonās – vieglākās vai smagākās tekstūrās,» stāsta Līga, kura pati izvēlējusies melnas krāsas «H&M» zīmola džemperi, kas darināts no vilnas un tilla, kā arī šā paša zīmola melnus svārkus. Pie melnā apģērba Līga pieskaņojusi zīmola «Džuzepe Zanotti» kurpes un «Chanel» somiņu.

Inese Šlesere (no kreisās) un Benita Sadauska, ievērojot pasākuma ģērbšanās stilu, izvēlas melno
Inese Šlesere (no kreisās) un Benita Sadauska, ievērojot pasākuma ģērbšanās stilu, izvēlas melno Foto: Sejas.lv

Ielūgumos uz jaunā S klases Mersedesa prezentāciju bija rakstīts, ka dāmām jāierodas kokteiļkleitās. Bijusī politiķe un piecu bērnu māmiņa Inese Šlesere bija izvēlējusies melnu kokteiļkleitu, bet SIA «Domenikss» valdes priekšsēdētāja Benita Sadauska deva priekšroku melnbaltam krāsu salikumam.

Viesnīcas «Grand Palace Hotel» vadītāja sieva Svetlana Loeva apģērbā izvēlas melno
Viesnīcas «Grand Palace Hotel» vadītāja sieva Svetlana Loeva apģērbā izvēlas melno Foto: Sejas.lv

Viesnīcas «Grand Palace Hotel» vadītāja sieva Svetlana Loeva uz apģērbu veikala «MAX&Co» prezentāciju bija izvēlējusies melnu apģērbu. «Melnais – tā ir mūžīgā klasika. Šādas krāsas tērpos vienmēr jūtos komfortabli. It sevišķi, ja negribas izcelties uz pārējo pasākuma viesu fona, tad ar melno ir trāpīts desmitniekā. Turklāt melns apģērbs nepalielina auguma aprises. Ja ir gaidāma fotografēšanās no visām pusēm, tad melnas krāsas apģērbs ir veiksmīga izvēle,» sarunā ar «Sejām» teic Svetlana.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu