"Dziedošajās ģimenēs" iepriekšējo gadu dalībnieki

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 16.oktobrī, LNT projektā "Dziedošās ģimenes" viesosies iepriekšējo gadu dalībnieki, informē LNT pārstāve Inguna Sermole.

Liepiņu ģimene uz skatuves kāps kopā ar Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku pirmā gada uzvarētājiem – Vītolu ģimeni no Madonas rajona Liezēres pagasta. Abas ģimenes kopā izpildīs Vītolu ģimenes tēva sacerēto nu jau lielu popularitāti guvušo dziesmu "Pa trauslu pavedienu".

Freipiču ģimene sadziedāsies ar Sudmaļu ģimeni, skatītājus priecējot ar dziesmu "Kas dzīvo tanī pusē".

Divas novadnieku ģimenes – Puncuļi un atraktīvā Eriņu ģimene - dziedās latgaliešu tautasdziesmu "Muote dieleņu auklieja", savukārt Sprukuļi un Krūmiņi žūriju un skatītājus priecēs ar latviešu tautas dziesmu "Pie Dieviņa gari galdi".

Šo svētdien Šminiņu ģimene uztāsies kopā ar Uškānu ģimeni un izpildīs latgaliešu tautas dziesmu "Kur gaismiņa zila ausa".

Dubultugunīgs tandēms – Rudeviču ģimene un Riču ģimene – uz skatuves iznāks ar ugunīgu dziesmu popūriju, savukārt kuplā Bērziņu saime un Dūdumu ģimenes dāmas svētdienas koncertā skandēs dziesmu "Saldus saule".

"Dziedošo ģimeņu" koncertu ir iespējams baudīt klātienē - Rīgas kinostudijas 2. paviljonā, Šmerļa ielā 3.

Biļetes uz Latvijas ģimeņu dziedāšanas svētku tiešraižu koncertiem iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs, www.bilesuserviss.lv un visās "Statoil" degvielas uzpildes stacijās. Biļetes cena - Ls 3.

Šova tiešraides sākums - 16.oktobrī plkst. 20.20 LNT.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu