"Mūsu zelta dziesmā" - krāsainie kori

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 16.oktobrī, uz TV3 šova "Mūsu zelta dziesma" skatuves kopā ar dziedātājiem kāps arī vairāki skatītāju iemīļotie krāsainie kori, kas tika iepazīti šovā "Koru kari", informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Ivo Fomins kopā ar Jelgavas Tirkīzzilo kori izpildīs "Dzimto valodu", Elīna Seile ar Nikolaju Puzikovu un Lielvārdes Violeto kori dziedās "Tikai tā!", Emīls Balceris ar Liepājas Violeto kori uzstāsies ar "Celies, sastingusī alka!" ("Atgriešanās"), un Rīgas Sarkanais koris uz skatuves kāps kopā ar Samantu Tīnu un dziesmu "Taisnība".

Vēl svētdien šovā skanēs dziesmas "Pilsētā, kurā piedzimst vējš", "Noktirne", "Saule, pērkons, Daugava", "Zibsnī zvaigznes aiz Daugavas" un citas.

Dziedātāju un koru priekšnesumus vērtēs žūrija – pastāvīgie biedri Daiga Mazvērsīte, Elita Patmalniece un Ints Teterovskis, kuriem pievienosies Mārtiņš Brauns, Aigars Virga, Guntars Račs, Dainis Dobelnieks un citi.

Foto: Publicitātes foto / TV3

Jāatgādina, ka svētdien, 16.oktobrī, tiks meklētas vēl pēdējās trīs dziesmas, kurām lemts nonākt šova pusfinālos. Šova pusfinālā jau iekļuvušas dziesmas "Dūdieviņš", "Cielaviņa", "Par rozēm", "Lūgums", "Ja tu man esi", "Tu un es", "Lilioma dziesma", "Mēmā dziesma", "Mēs pārtiekam viens no otra", "Kad man maziņam", "Circenīša Ziemassvētki", "Zelta sietiņš", "Dzīve kā košums", "Par to…", "Vella kalpu dziesma", "Rozā lietus", Sirds sadeg neparasti" un "Mežrozīte".

Šovam kopumā gaidāmi divi pusfināli, kuros piedalīsies 22 dziesmas; no tām vienu izraudzīsies šova atbalstītājs Latvijas Krājbanka. Pēc pusfināliem sekos visu izšķirošais šova fināls, kura laikā noskaidrosies, kura dziesma pelnījusi Zelta dziesmas titulu.

TV3 šovs "Mūsu zelta dziesma" - svētdien, 16.oktobrī, plkst. 20.40.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu