Pugačova un Galkins bērniem dod angliskus vārdus (53)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Pagājušās nedēļas nogalē Krievijas zvaigžņu pāra – estrādes primadonnas Allas Pugačovas (64) un parodiju meistara Maksima Galkina (37) Piemaskavas pilī, kas atrodas ciematiņā Grjazi, pulcējās tuvākie draugi un ģimene. Alla un Maksims beidzot nāca klajā ar paziņojumu, ka abi kļuvuši par dvīņu vecākiem.

Svētdien, 6. oktobra vakarā, pēc ciemošanās pie Allas Pugačovas un Maksima Galkina un viņu jaundzimušajiem dvīņiem Allas bijušais vīrs, Krievijas estrādes karalis Filips Kirkorovs savā «Twitter» mikroblogā ierakstīja, ka nav vēl sastapis tik laimīgu sievieti kā šobrīd Alla. «Tagad manējiem Allai Viktorijai un Martinam nebūs garlaicīgi,» raksta Kirkorovs.

Pirmdienas rītā kļuva zināmi Allas un Maksima dvīņu vārdi. Meitiņai vecāki devuši vārdu Elizabete, bet dēlam Harijs. Jau rakstījām, ka pie dvīņiem laulātais pāris ticis, pateicoties surogātmātei.

Pēc virtuālās datorprogrammas Elizabete un Harijs vizuāli ir līdzīgi saviem slavenajiem vecākiem
Pēc virtuālās datorprogrammas Elizabete un Harijs vizuāli ir līdzīgi saviem slavenajiem vecākiem Foto: kp.ru

Tuvinieki, kas jau redzējuši jaundzimušos dvīņus, runā, ka meitenīte ir ļoti līdzīga māmiņai, bet dēlēns tētim. Zvaigžņu pāra draugi atklājuši, ka Alla un Maksims pagaidām neplāno presei atrādīt savus mazuļus. Vecāki nevēlas sarīkot šovu ar bērniem, kurus tik ilgi gaidījuši.

Šobrīd Alla un Maksims nodevušies bērniem. Pieskatīt jaundzimušos dvīņus viņiem palīdzēs profesionāla aukle.

Nav noslēpums, ka Allas un Maksima attiecībām seko līdzi visa Krievija, kā arī bijušās padomju savienības valstis. Kvēlākie Krievijas zvaigžņu pāra fani pat ļāvuši vaļu fantāzijai - ar speciālas programmas palīdzību, kurā nepieciešamas abu vecāku fotogrāfijas, noteikts, kā varētu izskatīties jaundzimušie mazuļi.

Foto: kp.ru

Pēc publiskotajām datorprogrammas bildēm redzams, ka Allai Pugačovai var būt ļoti stipri gēni. Un pilnīgi iespējams, ka mazuļi no mammas ir mantojuši pelēkzilās acis un rudās matu cirtas.

Lūk, vienu no dvīņu mazajām kājiņām sociālajā tīklā nopubliskojis laimīgais tēvs - Maksims Galkins
Lūk, vienu no dvīņu mazajām kājiņām sociālajā tīklā nopubliskojis laimīgais tēvs - Maksims Galkins Foto: twitter.com
Komentāri (53)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu