Mišela Rodrigesa paziņo, ka ir pārāk ziņkārīga, lai nebūtu biseksuāla (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Jau ilgu laiku klīda dažādas baumas par aktrises Mišelas Rodrigesas seksualitāti. Aktrise ir saņēmusies un paziņojusi visiem, ka uzskata par gana interesantiem, seksuāli pievilcīgiem abus dzimumus un ir pārāk ziņkārīga, lai nebūtu biseksuāla.

Populārā seriāla «Lost» zvaigzne intervijā atzinusi, ka ir biseksuāla un, kopš kļuvusi populāra, ir saņēmusi neskaitāmus jautājumus par viņas seksualitāti.

Aktrise nekad nav publiski izgājusi kameru priekšā ar kādu kopā, piedevām vienmēr ir spēlējusi tikai puiciskas meitenes, tāpēc radās šādi jautājumi.

Foto: ITAR-TASS

Mišela atzinusi, ka tālu jau no patiesības šīs runas nav, viņa ir biseksuāla; ar ko būt kopā, aktrise izvēlas pēc sajūtām, pievilkšanās spēka.

Rodrigesa uzsver, ka ir pārāk ziņkārīga, lai satiktos tikai ar vīriešiem, ja ir vēl citas iespējas. Aktrise uzskata, ka vīrieši ir interesanti un tādas pašas ir arī sievietes.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Mišelai patīk sievišķīgas sievietes un vīrišķīgi vīrieši, metroseksuāļi nav viņas gaumē.





Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu