Fergusons: Pēc apprecēšanās Bekhems pazaudēja sevi (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pēc apprecēšanās ar sievu Viktoriju slavenais futbolists Deivids Bekhems esot pazaudējis sevi, izteicies bijušais angļu leģendārā futbola kluba Mančestras «United» galvenais treneris skots Sers Alekss Fergusons, kurš Bekhemu savā paspārnē paņēma jau tīņa gados.

Deivids un Viktorija Bekhemi apprecējās 1999.gadā, un kopš tā laika futbolists esot mainījies, intervijā amerikāņu sabiedriskajai raidorganizācijai PBS paudis Fergusons.

«Kad viņš kā jauns puika 12 gadu vecumā nonāca pie manis, viņa lielākā vēlme bija spēlēt labāko futbolu,» sacījis Fergusons. «Viņš bija lielisks audzēknis - trenējās nepārtraukti. Pat nakts laikā Bekhems ar saviem domubiedriem nāktu un trenētos.»

«Tad, protams, viņa dzīve mainījās, kad apprecējās Viktoriju - viņš pazaudēja koncentrēšanos. Bekhems iemantoja slavenības statusu. Taču, kad viņu pārdevām Spānijas klubam Madrides «Real», futbolistam veicās labi, taču es nespēju noticēt faktam, ka Bekhems pēc tam nolēma doties uz ASV, lai spēlētu Losandželosas «Galaxy» rindās,» atklājis Fergusons, kurš vienkārši to neesot varējis saprast.

Tomēr slavenais treneris norādījis, ka Bekhems šādi sevi atklājis no jauna. «Viņam izdevās tikt Anglijas izlases sastāvā, viņš devās spēlēt uz Itālijas klubu «AC Milan«. Viņš ir neticams, viņš tiešām tāds ir.»

Kā zināms, šajā pavasarī Bekhems nolēma 38 gadu vecumā likt punktu profesionālā futbolista karjerai, darot to kā Francijas čempions Parīzes «Saint-Germain» rindās.

Tikmēr Fergusons teicis, ka Bekhems savas karjeras laikā varējis sasniegt vairāk, taču tam traucējis slavenības statuss.

«Es būtu vēlējies viņu ieraudzīt kā daudz, daudz labāku futbolistu. Taču es esmu futbola cilvēks. Bekhems ir ikona jauniem cilvēkiem un pārstāv viņus pareizajā veidā,» turpināja Fergusons.

Savu karjeru 1993.gadā Bekhems uzsāka Mančestras «United» komandā, kurā nospēlēja desmit sezonas. Turpinājumā Bekhems līdz 2007.gadam pārstāvēja Madrides «Real», bet pēc tam līdz 2012.gadam bija noslēdzis bagātīgi apmaksātu līgumu ar ASV vienību Losandželosas «Galaxy».

Tāpat Bekhems dažādos laika periodos uz īres laiku pārstāvējis Prestonas «North End» un «AC Milan» komandas.

Ar Mančestras «United» Bekhems sešas reizes kļuva par Anglijas čempionu, divas reizes ieguva Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausu un 1999.gadā triumfēja UEFA Čempionu līgā.

Savukārt ar Madrides «Real» viņš reizi kļuva par valsts čempionu, bet «Galaxy» komandā divas reizes ieguva Amerikas Futbola līgas (MLS) čempionu titulu.

Kā zināms, pats Fergusons šajā pavasarī nedaudz negaidīti paziņoja, ka pēc 27 gadu ilga darba «United» galvenā trenera postenī šo amatu atstāj.

Fergusons Mančestras vienību aizveda līdz 13 premjerlīgas čempionu tituliem, pieciem Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausiem, četriem Anglijas Līgas kausiem un diviem UEFA Čempionu līgas tituliem.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu