Liene Candy plāno iekarot Krievijas mūzikas tirgu (89)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Populārā deju mūzikas izpildītāja Liene Candy beidzot ir paklausījusi saviem atbalstītājiem un ierakstījusi dziesmu krievu valodā. Dziesmas nosaukums «Цветок судьбы» (Likteņa zieds). Dziesma tapusi sadarbībā ar pieprasīto komponistu Ingaru Viļumu.

Šis ir Lienes Candy pirmais singls krievu valodā, tāpēc īpašs. Dziesma tapusi sadarbībā ar pieprasīto komponistu Ingaru Viļumu, kurš ir populārāko Lienes Candy hitu - «Ir nakts», «Zieds» un «Saplūstam» mūzikas autors.

«Ierakstot pirmo singlu krievu valodā, sajūtas ir pozitīvas. Man jau kopš piedalīšanās «Jaunajā vilnī» jautā, vai nedomāju ierakstīt dziesmas arī krievu valodā. Saņēmos un to izdarīju,» priecājas Liene Candy.

Dziedātāja atklāj, ka ir daudz dziedājusi krievu valodā, tikai līdz šim savu dziesmu, ko prezentēt, nebija.

«Krieviski runāju kopš agras bērnības, jo man kaimiņos dzīvojošie draugi bija no krieviski runājošas ģimenes, tā es ātri vien «piešāvos» runāt krieviski, un dzīve radīja iespējas laiku pa laikam praktizēties, tāpēc valodu neaizmirsu,» krievu valodas prasmes skaidro Liene Candy.

Jaunajam singlam ir nofilmēts videoklips, kurš būs pieejams gan latviešu, gan krievu valodā, tā iekļaujot sevī abas lielākās Latvijā dzīvojošās auditorijas.

«Plānoju jauno singlu izdot gan Latvijā, gan Krievijā,» nākotnes ieceres skaidro Liene Candy.

Dziesmas teksta autors ir Lienes Candy māceklis Niks Anders, kurš uzklausīja dziedātājas vēlmi pēc smeldzīga un romantiska teksta krievu valodā, to arī radīja.

Ar jauno videoklipu, singlu un dziesmas īpašajiem vārdiem Liene Candy cer sasildīt sirdis aukstajos rudens vakaros.

Komentāri (89)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu