Ufo uzņem ciemiņus meitas Rīgas dzīvoklī (15)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

TV3 raidījuma «Gandrīz ideālas vakariņas» viesus savas meitas Rīgas dzīvoklī uzņēma joku plēsējs un radio cilvēks Ufo jeb īstajā vārdā Kaspars Upacieris TV3.

Pirmajā raidījuma nedēļā par labākā vakariņu gatavotāja titulu savā starpā sacenšas interneta radio vadītājs Ufo, dziedātāja Liene Candy, kino kritiķe Daira Āboliņa un seriāla «UgunsGrēks» varonis Olafs jeb aktieris Gints Andžāns.

Šoreiz maltīti meitas Rīgas dzīvoklī gatavoja Ufo. Savās lauku mājās, kas atrodas Tīnūžu pagastā, Ufo viesus nevarēja uzņemt, jo gatavojas ziemai, proti, mājās tiek ierīkots kamīns.

Pirms vakariņu gatavošanas Ufo palīgā nāca sieva un meita, saklājot vakariņu galdu. Savukārt Ufo atzina, ka nav nekāds pavārs un «feinšmekers». Viņš arī atzina, ka nav smalku ēdienu cienītājs.

Raksturojot vakariņu gatavotāju Ufo, Liene Candy atzina, ka Ufo viņai asociējas ar rīta radio raidījumu «BB brokastis» un ņirgāšanos un jokošanos par citiem. «Tā kā nopietnu personāžu vēl neesmu iepazinusi,» atklāj Liene.

Savukārt Daira Āboliņa atzina, ka, dodoties pie Ufo, gaidījusi provokāciju. Tā arī notika, un Ufo savus viesus sagaidīja nevis meitas dzīvoklī, bet Ziedoņdārzā ar šņabi, kā arī ķilavmaizēm, gurķu un tomātu maizītēm. Liene šoreiz atteicās no šņabja glāzītes, to izlejot.

Pēc vakariņām Ufo savus viesus aicināja uz paša vadīto radio «Boom FM».

Kopvērtējumā par vakariņām Ufo saņēma 27 punktus, kas ir par vienu punktu mazāk nekā piešķirts Lienei Candy.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu