"OKartes Skatuves" dalībnieki koncertēs ārpus šova

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pēc piecām notikumiem bagātām jaunā LNT šovā "OKartes Skatuve" pavadītām nedēļām muzikālā apvienība "NU UN" plāno koncertēt Latvijas pilsētās, informē grupas menedžeris.

Grupa uzstāsies ar šova laikā izpildītajām oriģināldziesmām, kā arī skatītāju iemīļotākajiem aranžējumiem.

"NU UN" jeb Valters Osis, Elvis Elmans, Nauris Brikmanis un Didzis Bordo savu pirmo koncertu ārpus šova sniegs 14.oktobrī Valmierā, muzikālajā bārā "Chill Inn" kopā ar apvienību "Mango" (koncerta sākums - plkst. 23), un 15. oktobrī puiši koncertēs par godu Siguldas pusmaratonam, līdzās tūristu iemīļotajam Panorāmas ratam (koncerta sākums - plkst. 13).

Grupas dalībnieki ir priecīgi un pateicīgi atbalstītājiem par iespēju joprojām uzstāties pilnā sastāvā un plāno turpināt pastāvēt kā grupa arī pēc šova. Intervijā ar žurnālu "Privātā Dzīve" Nauris atklāj: "Esam izlēmuši, ka paši nevienu neizbalsosim. Ja žūrija vienu izbalsos, mēs tāpat uz nākamajiem koncertiem viņu aicināsim spēlēt kopā ar mums."

Foto: publicitātes

Nākotnes plānus apstiprina arī fakts, ka "NU UN" jau šova laikā sākuši darbu pie debijas albuma. Pagaidām tajā plānots iekļaut visas šova laikā sacerētās un izpildītās oriģināldziesmas.

Sekojiet "NU UN" ikdienai un jaunumiem šeit:

Twitter konts - http://twitter.com/grupanuun

Facebook konts - http://www.facebook.com/pages/Nu-un/240280032680384

Video no katras nedēļas uzstāšanās vietnē YouTube.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu