Vīrietis noasiņo pēc naža dūriena kājā

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Naktī no sestdienas uz svētdienu Limbažos alkohola koplietošanas laikā sadurts un līdz nāvei noasiņojis 51 gadu vecs vīrietis.

Nazi cietušajam kājā iedūra sieviete, ar kuru viņš dzīvoja nereģistrētā laulībā. Limbažu iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas priekšnieks Kaspars Zvirbulis teic spriežot pēc ārējām pazīmēm, sieviete ar nazi trāpījusi kājas artērijā, bet nāves iemeslu precizēs tiesu medicīniskā ekspertīze.

Liecinieku viņu ķīviņam nav, bet sieviete stāsta, ka vīrietis uzbrucis un nazi viņa izmantojusi aizstāvēšanās nolūkā. Jāņem gan vērā, ka alkoholu abi lietojuši jau vairākas dienas. Pēc policijas ierašanās sievietei konstatēts alkohola reibums aptuveni 3 promiles.

Notikušo viņa atcerējās nepilnīgi un runāja juceklīgi. K. Zvirbulis apliecināja, ka policijas darbiniekiem patlaban nav pamata nedz apstiprināt, nedz noliegt sievietes sniegto informāciju. Par notikušo ierosināts kriminālprocess.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu