Kirstena Dansta kļuvusi par Vācijas pilsoni

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP /LETA

Amerikāņu aktrise Kirstena Dansta (Kirsten Dunst) atklājusi, ka ieguvusi Vācijas pilsonību, vēsta slavenību dzīvei veltītais žurnāls "People".

Kā raksta amerikāņu preses izdevums, 29 gadus vecās aktrises tēvs ir vācietis, bet māte - zviedriete.

"Tagad esmu patiesi starptautiska dāma, tāda, kas var filmēties Eiropā bez problēmām," pavēstīja Dansta, atklājot, ka labprāt filmētos kādā vācu kinolentē.

"Man būtu milzīgs prieks spēlēt vācu filmā."

Pēc aktrises vārdiem, viņa regulāri apmeklē savus radiniekus Hamburgā, taču labprāt dzīvotu Berlīnē. "Es gribētu nopirkt dzīvokli Berlīnē. Tā ir tik jauna pilsēta, un šobrīd Berlīnē tik daudz kas notiek," sacīja aktrise, piebilstot, ka pat mazliet runā vāciski.

Pēdējā filma, kurā redzama Dansta, ir skandalozā dāņu režisora Larsa fon Trīra " Melancholia" ("Melanholija"), taču drīzumā uz ekrāniem iznāks vēl trīs filmas ar viņas piedalīšanos - Leslijas Hedlendas komēdijā "Bachelorette", argentīniešu režisora Huana Djego Solanasa drāmā "Upside Down" un kriminālkomēdijā "Charm", kur aktrise parādās epizodiskā lomā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu