Klajā nāks Baltijas elektroniskās mūzikas izlase

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/KristapsRitms

Izdevniecība «The Baltic Scene» 9.oktobrī klajā laidīs 17 Baltijas jauno producentu kopdarbu apkopojumu, kas šovasar tika izveidots Liepājā, projekta «Baltic Trail» laikā, informē izdevniecības pārstāve Maija Anna Ludbārža.

Jau ziņots, ka augustā Liepājā norisinājās pirmais Baltijas valstu elektroniskās mūzikas producentu projekts «Baltic Trail», kurā piedalījās 17 dalībnieki no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Projektu rīkoja Latvijas elektronikas kustības aizsācēji «Dirty Deal Audio», Lietuvas urbānās mūzikas organizācija «Renegades of Bump», kā arī «The Baltic Scene» - jaunās Baltijas mūzikas mārketinga un eksporta platforma.

Nedēļas laikā projekta dalībnieki izveidoja 18 skaņdarbus, kas tiks izdoti «The Baltic Scene» ierakstu kompānijas apkopojumā. Albuma digitālais formāts būs pieejams jau 9.oktobrī, savukārt vinila formāts - vēlāk.

Izdevniecības «The Baltic Scene» mājaslapā ir iespējams noklausīties pirmos divus apkopojuma singlus «Ink In My Skin» un «MTWAH».

www.thebalticscene.eu

Pirmo albuma singlu «Ink In My Skin» izveidoja igauņu producents «Firejosé» sadarbībā ar Lietuvas producentiem «Wasted Gaze» un «Fingalick», kā arī reperi «Cherry on the Top».

Savukārt albuma otrā singla «MTWAH» izveidē piedalījās lietuviešu mākslinieks «Justicious», indie elektronikas producents «ba.», kā arī igauņu repa izpildītājs «Tommy Cash».

«Baltic Trail skaņdarbu apkopojums atspoguļo svaigāko Baltijas elektronikas mūziku, kā arī iepazīstina ar talantīgākajiem nozares māksliniekiem,» atzīst «The Baltic Scene» vadītāja Natālija Metsa.

Kā norāda Ludbārža, Rīgā, Viļņā un Tallinā paredzēti šīs izlases atklāšanas pasākumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu