"Ozolnieki-MONARCH" zaudē pirmo punktu LAČ

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļas nogalē Latvijas atklātā virslīgas hokeja čempionāta ietvaros notika sešas spēles. Vienā no tām ''Ozolnieki-MONARCH'' tikai pēcspēles metienos uzveica HK ''Juniors''.

Lielisku sniegumu pagājušajā nedēļas nogalē demonstrēja HK „Juniors”. Aigara Ciprusa vadītā komanda sestdien pārliecinoši ar 9:3 (1:1, 3:1, 5:1) apspēlēja ''SMScredit.lv'', kuriem tas bija pirmais zaudējums čempionātā. Uzvarētājiem divi vārti Artūra Ševčenko kontā, vienu reizi pretinieku vārtsargu pārspēja Nikolajs Jeļisejevs, Ričards Kondrats, Deivids Sarkanis, Edgars Kulda, Patriks Škuratovs, Juris Ziemiņš un Emīls Potapovs. ''SMScredit.lv'' labā vārtus guva Ņikita Krilovs, Andrejs Maslovskis un Vladislavs Vodolažskis.

Čempionāta līderi, ''Ozolnieki- MONARCH'' sacentās ar HS ''Rīga/Prizma'' un izcīnīja kārtējo uzvaru čempionātā. Ērika Miļuna vadītā komanda tika pārspēta ar 4:2 (0:1, 0:3, 2:0). ''Monarhi'' uzvaru nodrošināja jau pēc nospēlētajām četrdesmit minūtēm, kad tika gūti četri vārti.

Divi vārti Mihaila Bogdanova kontā, vieni – Pēterim Ostošovam un Helmutam Enikam. Prizmieši trešajā periodā gan divus vārtus atguva (Kristaps Riekstiņš, Daniels Riekstiņš), bet ar to bija par maz un Ozolnieku vienība svinēja savu sesto uzvaru pēc kārtas.

Piekto uzvaru septiņās spēlēs svinēja ''JLSS/Zemgale'', kuri ar rezultātu 6:2 (1:0, 3:1, 2:1) apspēlēja DHK ''Latgale''. Jelgavniekiem divi vārti Guntim Pujātam, vieni – Raivim Kurnīginam, Ērikam Ozollapam, Artūram Batrakam un Sanijam Kutovojam. Viesiem precīzi bija Jānis Miglāns un Andrejs Kondrovskis-Kudrjavskis.

Divas dienas pēc kārtas, sestdien un svētdien, Liepājā savā starpā sacentās vietējais ''Metalurgs 2'' un Elektrēnu ''Energija''. Neapšaubāmie spēļu favorīti bija pērnās sezonas čempioni, tomēr, kā izrādījās, abas spēles bija visnotaļ spraigas un sīvas. Pirmajā spēlē liepājnieki ne bez grūtībām ar 4:3 (1:1, 1:0, 2:2) apspēlēja viesus no Lietuvas.

Jāatzīmē liepājnieku lieliskā spēle skaitliskajā vairākumā, kad tika gūti trīs vārti. ''LM-2'' rindās vārtus guva Eduards Ivanovs, Regnārs Kaļinovskis, Pauls Hodzko un Toms Tiļļa. Leišiem precīzi bija Antons Korneičuks, Aivars Bendžjus un Romāns Aliapkins.

Otrajā savstarpējā spēlē pēc nospēlētām sešdesmit minūtēm tablo vēstīja 3:3 (Ozoliņš, Plānics, Hodzko – Aliapkins, Bendžius, Jagelavičius). Mājiniekiem pašā spēles izskaņā izdevās rezultātu līdzsvarot un uzvarēt arī pēcspēles metienu sērijā. Skaistu punktu spēlei pielika Toms Tiļļa. Pēc šīm divām spēlēm Energija mājās devās ar vienu punktu, kamēr liepājnieku kontā pieci.

Pēdējā nedēļas nogales spēlē svētdien sacentās ''Ozolnieki-MONARCH'' un HK ''Juniors''. Ļoti aizraujošā cīņā tikai pēcspēles metienos ar rezultātu 3:2 (0:0, 1:1, 1:1, 1:0) uzvaru svinēja pieredzējušie ''Monarch'' hokejisti. Ozolnieku labā vārtus guva Edgars Lipsbergs un Nikolajs Jerofejevs. Izšķirošais bullītis Helmuta Enika kontā. Junioram precīzi bija Nikolajs Jeļisejevs un Deivids Sarkanis.

Nākamās LAČ spēles

Otrdiena, 11. oktobris

19:00 ''HS Rīga/Prizma'' – ''Liepājas Metalurgs 2'' (Volvo SC ledus halle)

Trešdiena, 12. oktobris

18:30 ''HS Rīga/LSPA'' – ''HK Rīga95'' (Akadēmijas ledus halle)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu