Kino klubā Kafka, Velss un Freibergs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Dirty Deal kino klubā (Maskavas iela 12/2) otrdien, 11. oktobrī plkst. 18 uz ekrāna filmā "Process" (The Trial) spēkus apvienos viens no nozīmīgākajiem modernisma rakstniekiem Francs Kafka un režisors, producents, aktieris un scenārists Orsons Velss (Orson Welles), informē pasākuma rīkotājs Māris Prombergs.

Vakara turpinājumā būs režisora Raijena Fleka 2006. gada filma "Half Nelson", kas tika nominēta ne vien "Oskara" godalgai un Sandensas filmu festivālā, bet arī guva plašu atzinību Stokholmas, Toronto, Filadelfijas, Sanfrancisko un citos starptautiskos festivālos. Pēc pirmās filmas ar lekciju uzstāsies kinoteorētiķis Viktors Freibergs.

"Dirty Deal kino klubs" oktobrī piedāvā arī filmu programmu "Mana izcelsme". Stāstījumi aptver dažādus jautājumus attiecībā uz indivīda sapņiem, vēlmēm un iespējām plānot savu dzīvi un kādā mērā to ietekmē izcelsme un cīņa ar sabiedrībā esošajiem pretspēkiem. Filmu vakari norisināsies katru otrdienu, un lekciju par filmu vizuālajiem un kontekstuālajiem pavērsieniem vadīs jauni un jau visiem pazīstami kino lektori. Programma tapusi sadarbībā ar ASV vēstniecību.

Ieeja bez maksas

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu