Rīgā ukraiņu rokgrupa "Okean Elzy"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Oktobrī klubā "Godvil" pirmo reizi Baltijā uzstāsies ukraiņu kulta rokgrupa "Okean Elzy", kuras koncerts Rīgā notiks 15.oktobrī, informē koncerta rīkotāju "Trade Hub Productions" pārstāve Inese Mihasjonoka.

Grupas dalībnieki Rīgā prezentēs skaņdarbus no sava septītā dziesmu albuma "Dolce Vita", kā arī grupas zināmākos hitus, kurus augsti novērtējuši klausītāji gan Ukrainā un Krievijā, gan arī ASV, Baltkrievijā, Francijā un Čehijā.

Jaunākā grupas dziesmu albuma nosaukums radies no tāda paša nosaukuma dziesmas, kurā tiek dziedāts par īstām un neīstām, mākslīgi sintezētām vērtībām.

"Būtībā tas ir mūsu skatījums uz īsteno dolce vitu un kur to var atrast. Mēs necentāmies konkrēti definēt, kas tas ir, jo katrs pats izvēlas savu dolce vitu - kāds to rod sevī, kāds savās attiecībās ar ģimeni un draugiem, bet kāds izrādoties," stāstīja grupas dalībnieki.

Ar jauno dziesmu albuma grupa ir vismazāk vēlējusies pārsteigt savu klausītāju. Ar albumu "Dolce Vita" grupa atgriezusies pie skaņas, kuras pamatā ir četri muzikālie instrumenti un viens vokāls.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz koncertu var iegādāties internetā "www.bilesuserviss.lv".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu