Jaunajā "Palladium" uzstāsies Anna Kalvi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Jaunā un daudzsološā britu mūziķe Anna Kalvi (Anna Calvi) 15. oktobrī uzstāsies jaunajā koncertu klubā "Palladium Rīga", informē koncertaģentūras "Positivus Music" PR pārstāve Līga Andžāne.

Simpātiskā dziesmu autore, dziedātāja un ģitāriste ir viena no šā gada aktuālākajām jaunajām britu dziesminiecēm, kuras unikālais, tumši atmosfēriskais romantiskais pops jau paguvis savaldzināt daudzu fanus.

Biļetes "Biļešu Serviss" kasēs.

Anna Kalvi iedvesmojusies gan no 20. gadsimta klasiskās mūzikas, gan mācījusies radošumu no roka leģendām Džimija Hendriksa (Jimi Hendrix) un "Captain Beefheart", bet dziedāšanu no tādām zvaigznēm kā Edites Pjafas (Edith Piaf) un Ninas Simones (Nina Simone). Anna Kalvi ir radījusi lielisku debijas albumu, kas ir mistisks, dekadentisks, nostalģisks un novatorisks reizē. Albums pilnībā attaisnojis Kalvi atbalstītāju Braeina Īno (Brian Eno) un Nika Keiva (Nick Cave) ieguldījumu mūziķes karjeras aizsākumā un guvis plašu kritiķu un publikas atzinību.

Annas Kalvi uzstāšanās ir hipnotizējošas – mūziķes pārsteidzošā ģitāras spēle un īpatnējā balss nebūt nesaskan ar meitenīgo un trauslo izskatu. Annas ģitārspēle ir unikāla. Ar ģitāru viņa rada skaņas, kas tuvākas citiem mūzikas instrumentiem – klavierēm vai pat veselam orķestrim. Ar savu mūziku, kuru bieži raksturo kā jauno gotu mūziku, Anna vēlas radīt kaisles un brīvības izjūtu, kādu viņa pati gūst klasiskajā mūzikā, un viņai tas ļoti labi izdodas.

Anna Kalvi iekļauta šā gada BBC Future Sound 2011 desmit daudzsološāko mūziķu sarakstā.

"Palladium Rīga" atrodas kādreizējā kinoteātra "Palladium" telpās Rīgā, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas). Koncertu klubs "Palladium" saglabājis kinozāles kādreizējo apaļo formu, un tajā divos līmeņos ir izbūvēti skatītāju balkoni. Palladium Rīga jaunās telpas tiks atklātas 30. septembrī ar ekskluzīvu Džeimsa Blanta (James Blunt) koncertu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu