«Saimnieks meklē sievu» otrajā sezonā sola īstu melodrāmu! (10)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau pēc divām nedēļām starts tiks dots TV3 šova «Saimnieks meklē sievu» otrajai sezonai un varēs uzzināt, kuri pieci no šova dalībniekiem saņēmuši visvairāk vēstuļu. Kopš pavasara, kad sievietes tika aicinātas rakstīt saimniekiem un vīrieši – vienīgajai saimniecei Magonei Burkai, daudz kas noticis. Jau pirmajā rudens sērijā atklāsies, ka viens no saimniekiem vasarā palicis bez mājas, bet M.Burku saimniecībā apciemojis neaicināts līgavainis.

Saimnieks meklē sievu pavasarī iepazīstināja ar deviņiem saimniekiem – Dagni Darģi no Pūres pagasta, Mārtiņu Vaičuli no Andrupenes, Renāru Manuilovu no Bārbeles, Mārtiņu Jātnieku no Codes pagasta, Mārtiņu Bagāto no Salas pagasta, Aināru Lūsi no Trapenes pagasta, Ingu Krūmiņu no Blomes pagasta, Jāni Liņķi no Kurmāles pagasta, Raivi Granovski no Zlēkas un vienu saimnieci – Magoni Burku, un visi vēlas atrast sev otru pusīti. «Šogad izskatās, ka saimnieki zina, uz ko iet! Līdz ar to viņi ir mērķtiecīgāki, ar viņiem ir vienkāršāk un vieglāk. Visiem saimniekiem ir svarīgs rezultāts,» saka šova Saimnieks meklē sievu vadītāja Baiba Sipeniece- Gavare.

Saimniekiem raksta arī no Anglijas un Dānijas!

Kuri pieci dalībnieki saņēmuši visvairāk vēstuļu? Tas atklāsies rudens pirmajā Saimnieks meklē sievu sērijā, kad šova vadītāja B.Sipeniece- Gavare izvadās visiem vēstules. Pieciem populārākajiem saimniekiem no lielās vēstuļu kaudzes būs jāizvēlas piecas dāmas, ar kurām satikties klātienē.

Pavisam kopā visi saimnieki saņēmuši 502 vēstules.

Pārsteidzoši, ka rakstītājas ir ne tikai no Latvijas, bet vēstules atceļojušas arī no Anglijas un pat Dānijas. Lai no visām līgaviņām izvēlētos īsto un vienīgo, kāds saimnieks izmantos pat seno zīlēšanas metodi ar diegu un gredzenu.

Bet viens no saimniekiem šajā vasarā piedzīvojis Jurģus un palicis bez mājas.

Vīru meklē arī Baltā ragana

Notikumi saimniecībās šogad solās būs vareni spraigi. Kāda no līgaviņām saimniecībā ieradīsies dienu ātrāk nekā norunāts, bet cita izrādīsies baltā ragana. Taču amizanti ies ne tikai ar līgaviņām, bet arī ar līgavaini, kurš pie M.Burkas ieradīsies nelūgts. Šova producente Sandija Miezīte atklāj, ka šogad dalībniekiem saimniecībās bijis jāstrādā daudz vairāk nekā pagājušajā gadā, un bijuši daudz kuriozu mirkļu un arī patiesu konfliktu. Lai arī gājis visādi, šova vadītāja B.Sipeniece– Gavare sola, ka kāzas šoruden būs. Ja iesākts par kāzām, var atklāt, ka šovā būs iespējams ieraudzīt arī aizvadītās sezonas laimīgos pārus – dabas bērnus Gunitu un Kasparu, kuri aizvadītajā nedēļā apprecējušies, un Maritu ar Sandi.

Sekojiet līdzi šovam Saimnieks meklē sievu jau no 11.oktobra piektdienās 20:20 TV3

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu