"Palladium" koncertzālē "Kaiser Chiefs"!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

12. oktobrī pirmo reizi Latvijā "Palladium" rudens koncertprogrammas ietvaros uzstāsies britu grupa "Kaiser Chiefs", informē "Positivus Music" pārstāvji.

"Viņu melodiskās, labi dejojamās un līdzi dziedamās dziesmas ar vienkāršajiem vārdiem par jauniešu ikdienu ir aizrautīgas un ironiskas vienlaikus," par grupu saka koncerta organizatori.

"Kaiser Chiefs" ir dibināta 2003. gadā Anglijas ziemeļu pilsētā Līdsā. Grupas debijas albums "Employment" 2005. gadā ieguva trīs britu mūzikas balvas, tas tika nominēts Merkurija balvai kā labākais albums, un singls "Oh My God" nokļuva Apvienotās karalistes singlu topa 6. vietā. 2007. gadā šīgada "Positivus" festivāla viesis Marks Ronsons kopā ar britu dziedātāju Lily Allen izdeva šīs dziesmas kaverversiju. Savukārt "Kaiser Chiefs" 2007. gadā izdotais otrais albums "Yours Truly, Angry Mob" sasniedza Apvienotās karalistes albumu topa 1. vietu un ar singlu "Ruby" iekļuva topu pirmajās vietās visā pasaulē.

2011. gadā grupa pēc trīs gadu pārtraukuma atgriezās aktīvajā koncertu dzīvē un izdeva savu ceturto studijas albumu "The Future Is Medieval".

"Kaiser Chiefs" šovasar uzstājās visos Eiropas lielākajos mūzikas festivālos.

Šobrīd grupa ir devusies pasaules tūrē, un tās ietvaros 12. oktobrī grupa viesosies arī Rīgā jaunajā koncertzālē "Palladium Rīga".

Koncertu organizē "Positivus Music". Palladium Rīga atrodas kādreizējā kinoteātra Palladium telpās Rīgā, Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu