Sešas slavenības, kuras ir slavenas ar nekā nedarīšanu (11)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Slavenības, kuru ikviens solis tiek fotografēts, ne vienmēr izceļas ar darbiem, talantiem vai sasniegumiem. Ir slavenības, kuras tiek fotografētas vienkārši tāpēc, ka viņas eksistē. Piedāvājam slavenību top 6.

1. Kardašjanu ģimene.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Ģimenes locekļi neizceļas ne ar kādiem talantiem, nauda tiek pelnīta ar realitātes šovu. Pirmās slavas nokrāsas ģimenes dzīvē ienāca, kad ģimenes karalienes Kimas Kardašjanas seksa video ieraksts tika publiskots.

2. Kevins Federlains.

Foto: AP

Popularitāti ieguvis, pateicoties faktam, ka bijis dziedātājas Britnijas Spīrsas vīrs. Vīrietis kļuva slavens ne ar dejošanas talantu, bet gan tāpēc, ka izšķīrās no Britnijas un ieguva aizbildniecību pār abiem bērniem.

3. Tila Tekila.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Popularitāti iemantojusi ar seksīgajiem videomateriāliem un stāstiem par savu seksa dzīvi, kurus sieviete publicējusi portālā «Myspace». Vēlāk kanālā «MTV» tika demonstrēts realitātes šovs «A shot at love», kurā Tila mēģināja atrast savu otro pusīti, ejot uz randiņiem gan ar vīriešiem, gan sievietēm.

4. Parisa Hiltone.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Bija vienīgi viesnīcu tīkla «Hilton» mantiniece, līdz piedalījās realitātes šovā «The simple life», kas padarīja viņu slavenu. Šovā Parisa parādīja, ka neizceļas ar īpašu gudrību, jo viss, ar ko viņa ir palikusi atmiņā šova dēļ, ir frāze – tas ir karsti.

5. Pīts Burnss.

Britu prese padarīja slavenu grupas «Dead or Alive» solistu, tikai pateicoties plastiskajai ķirurģijai un vīrieša eksperimentiem perfekta izskata iegūšanā. Publicitātei un slavai nav nekāda sakara ar muzikālo talantu.

6. Nikola Ričija.

Foto: AP/Reuters/Scanpix

Pirms piedalīšanās realitātes šovā «The simple life» Nikola bija zināma tikai kā leģendārā dziedātāja Laionela Ričija meita. Pēc šova Nikola krasi mainīja izskatu, zaudēja daudz svara, kas atkal presei lika par runāt par viņas saslimšanu ar anoreksiju.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu