Liene Candy gatavo karaliskas jūrnieku vakariņas un lasa savu dzeju (34)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

TV3 ēterā atgriezies skatītāju iemīļotais raidījums «Gandrīz ideālas vakariņas». Pirmajā raidījuma nedēļā pie sevis ciemos aicina radio personība Ufo, dziedātāja Liene Candy, kino kritiķe Daira Āboliņa un seriāla «UgunsGrēks» varonis Olafs jeb aktieris Gints Andžāns. No šīs četrotnes ēst gatavošanas mākslu pirmā demonstrēja Liene Candy.

Ciemos pie enerģiskā meitēna viesi ieradās uz Rīgas jahtu piestātni, jo karaliskās jūrnieku vakariņas Liene Candy gatavoja uz kuģīša. Dziedātāja atzina, ka šī esot ideāla vieta, kur gatavot uz uzņemt ciemiņus. Tiesa gan, vizināšanās ar kuģīti gan nenotika, jo dziedātāja paskaidroja, ka tas esot dārgs prieks.

Atklājās, ka dziedātāja lieliski prot rosīties pa virtuvi. Viņa gatavoja slavenā Latvijas pavāra Mārtiņa Rītiņa kulinārijas meistardarbus. Dziedātāja ļoti nopietni bija gatavojusies šim pasākumam, jo divas dienas pirms vakariņām Liene pat vārījusi akmens butes buljonu. Viņa secinājusi, ka ēdiens ir jāgatavo bez stresa.

Viesi uz vakariņām ieradās, saposušies jūrnieku stila apģērbā. Lai gan sākotnēji laika apstākļi solījās būt labvēlīgi, vakariņu maltītes laikā uz kuģīša sākās vēja brāzmas. Taču viesi bija ar mieru izturēt līdz galam.

Pie galda Liene Candy atkal atgriezās pie tēmas, taisnojoties Ufo par kļūdām, ko pieļāva šovasar Jūrmalā, vadot Wi-Fi soliņa atklāšanas pasākumu.

Izklaides programmā Liene bija parūpējusies par muzikantiem, kas mūziku radīja turpat uz kuģīša. Interesanti, ka jauno muzikantu producente ir pati Liene. Mūziķi viesiem uzstājās par spīti vējam un lietum.

Kad lietus bija rimis, viesiem Liene ļāva vaļu izpausties zīmējot, bet pati sāka lasīt pašas sarakstītās dzejas rindas.

Kopvērtējumā Liene saņēma 28 punktus. Nākamais ēst gatavos un izklaides programmu vakariņotājiem veidos Ufo.

Komentāri (34)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu