Samanta Tīna pēc šķiršanās no producenta brīvi uzelpo. Atbalsta arī mīļotais (32)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Dziedātāja Samanta Tīna pēc šķiršanās no sava ilggadējā producenta Jura Millera burtiski atplaukusi un uz skatuves kļuvusi daudz enerģiskāka. Pagājušās nedēļas nogalē naktsklubā «Studio 69» Samanta īpaši lūgtiem viesiem sniedza nelielu koncertu un prezentēja savu jaunāko veikumu – dziesmu «Sekundes minūtes», kurai tapis arī videoklips.

Dziesma tapusi sadarbībā ar līdz šim nedzirdētu mūzikas autoru Edgaru Viļumu, kas ir šīs dziesmas mūzikas un teksta autors. Vienlaikus ar dziesmu «Sekundes minūtes» dienas gaismu ieraudzījis arī videoklips, kas tapis piecu dienu laikā. Filmējot video, Samanta vairākas stundas salusi uz mola, tad nekustīga stāvējusi baseina ūdenī, bet trikus uz motocikla Samantas baltajā kleitā, kas līdz galam tā arī netika aizpogāta, izpildījuši divi dublieri - baikeri.

«Kad atbraucu pēc piecām stundām mājās, nosalusi ar basām kājām, stāvot un salstot molā, Kaspars (Samantas mīļotais Kaspars Smočs, - red. piez.) mani sagaidīja ar siltu vannu un vakariņām,» mīļoto paslavē Samanta.

Pēc tam, kad Samanta bija novadījusi prezentāciju un nokāpusi no skatuves, sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» viņa atzina, ka pēc visas garās epopejas ar bijušo producentu viņa beidzot brīvi var uzelpot. «Tagad par katru savu uzstāšanos un pasākumu tā satraucos, un man pašai ir tāds prieks. Ai, esmu pat soli virs zemes. Es pati beidzot piedalos savos pasākumos. Es pati visu daru un zinu ko gribu. Gribu inovēties un vēl vairāk strādāt ar sevi. Joprojām apmeklēju vokālās nodarbības pie Nika Matvejeva. Tagad viss ir forši,» atzīst dziedātāja, kuru dažādu peripetiju periodā atbalstījis arī mīļotais vīrietis

Samanta ar Kasparu jau kādu laiku dzīvo kopā, un pagājušajā nedēļā abi realizējuši savus sapņus. Samanta iegādājusies «Yamaha» sintezatoru, bet Kaspars tāda paša zīmola jaunu šosejas motociklu.

Komentāri (32)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu