Agnese Zeltiņa nav tik liela modes dāma kā māsa Lauma Valeine (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Izrādās, ka aktrise, modele un publiciste Agnese Zeltiņa nav tik liela modes dāma kā viņas māsa «Veselības centra 4» un skaistuma klīnikas «4. Dimensija» dermatoloģe Lauma Valeine. Taču, izejot sabiedrībā, abas māsas allaž modīgi saposušās.

Sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» Lauma Valeine neslēpj prieku, ka pēdējā laikā abām māsām biežāk izdodas satikties. «Tā kā Agnese turpmāk būs biežāk Latvijā, es ceru, ka tiksimies vēl biežāk,» teic Lauma.

Māsas satikās un pozēja fotogrāfiem arī veikala «MAX&Co» atklāšanā, ko Agnese Zeltiņa šoreiz vadīja neierastā stilā. Viņa individuāli aprunājās ar katru pasākuma viesi, izrādot veikala jaunāko apģērbu kolekciju uz planšetes digitālā formātā. «Tagad tik daudz un regulāri veras vaļā jauni veikali, tāpēc šoreiz viss norisinās ļoti brīvā atmosfērā. Cilvēki tādējādi vairāk socializējas. Veikala interjers ir kā mājās, lai viss būtu ērti. Man līdz ar to ir iespēja ar visiem satikties un parunāties, ko nebūtu iespējas izdarīt, ja es būtu ar mikrofonu. Arī pati varu pastāstīt, kā man patīk šī kolekcija, jo arī, dzīvojot Milānā, pēdējo divu gadu laikā esmu šo brendu iemīļojusi. Pērku daudzas lietas un zinu, ka šā zīmola apģērbu var savā starpā kombinēt,» teic Agnese.

Allaž modīgās māsas - aktrise Agnese Zeltiņa (no kreisās) un dermatoloģe Lauma Valaine
Allaž modīgās māsas - aktrise Agnese Zeltiņa (no kreisās) un dermatoloģe Lauma Valaine Foto: Santa Sergejeva

Savukārt Agnese piebilst, ka māsa ir lielāka modes dāma nekā viņa. «Māsa seko līdzi modes tendencēm. Tā ir viņas kaislība. Viņa arī pie manis uz Milānu brauc iepirkties,» atzīst Agnese.

Jau pēc pāris mēnešiem – decembrī jaunatvērtajā privātās mākslas telpā «64 krēsli» uz skatuves pēc ilgāka pārtraukuma monoizrādē redzēsim Agnesi Zeltiņu.

Aktrises māsa Lauma atklāj, ka viņa vienmēr bijusi viena no uzticamākajām māsas talanta cienītājām. «Ar nepacietību gaidu jaunāko māsas veikumu,» piebilst Lauma. Viņa pati ne tikai audzina divas atvases, kas dzimušas laulībā ar ārstu Egilu Valeini, bet arī praktizē kā dermatoloģe.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu