"Liels un mazs" Rīgas Grāmatu Svētkos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rīgas Grāmatu svētkos, kas no 7. līdz 9. oktobrim notiek Kongresu namā, izdevniecība "Liels un mazs" organizē vairākus pasākumus bērniem. Uz pasākumiem laipni aicināti visi lielie un mazie lasītāji, informē izdevniecībā.

Sestdien, 8. oktobrī, plkst. 11 "Bērnu Eiropā"

Pasākumā tiks atvērtas trīs jaunas pasaku un bilžu grāmatas – no Beļģijas, Somijas un Polijas: Tīnas Nopolas un Sinikas Nopolas "Salmenīte un Čībiņa", Mikolaja Ložiņska "Būtnes bēg" un beļģu mākslinieces, Astridas Lindgrēnes memoriālās balvas 2010 ieguvējas Kitijas Krauzeres bilžu grāmata "Skrību skrābu tvīt plunkš!".

Tulkotājas Maima Grīnberga un Vineta Berga, redaktore Inese Zandere un mūziķis Jēkabs Nīmanis iepazīstinās ar divām draiskulīgām māsiņām, bēbi un policistiem, ar piecām būtnēm, kas bēg, un ar vardulēnu Žeromu, kas nevar aizmigt.

Setdien, 8. oktobrī, plkst. 14 "Sunīši grāmatā"

Māras Zālītes grāmatas "Tango un Tūtiņa ciemos" atvēršanas svētki.

Ar jaunās grāmatas varoņiem iepazīstinās autore, aktieri Ilze Ķuzule un Artūrs Skrastiņš, mūziķis Jēkabs Nīmanis, mākslinieks Oskars Veilands-Kustikovs un grāmatas redaktore Inese Zandere.

Katru dienu bērnu stūrī pie "Liels un mazs" grāmatu stenda bērniem būs iespēja radoši darboties – izkrāsot vectētiņu Antontiņu, slimnīcas skaitāmpantus, kā arī citus grāmatu varoņus, atbildēt uz Cūkmena zaļajiem jautājumiem, izspēlēt Tango un Tūtiņas galda spēli un iesaistīties citās rotaļās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu