Ceļvedis Keitas Midltones garderobē: ģērbies kā viņa! (9)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LILY

Neapšaubāmi, Kembridžas hercogiene Ketrīna Midltone ir mūsdienu stila ikona, kuras tērpus apspriež ne tikai modes eksperti. Lai kādu tērpu Ketrīna Midltone izvēlētos, jau pēc pāris stundām šis modelis vēja ātrumā pazūdot no veikalu plauktiem. Kāds tad ir šis Keitas stila efekts, par ko fano tik daudzi?

Lai saprastu Ketrīnas ģērbšanās stila nianses un noslēpumus, palīgā aicinājām divus atšķirīgus modes veikalus: «Halens» un «Lilly», dodot viņiem uzdevumu sakombinēt vairākus apģērbu komplektus t.s. Keitas Midltones stilā.

Izvēlējāmies dažādus Keitas Midltones ģērbšanās stilus:

Jūrniekua stils var būt ļoti elegants!

Foto: AFP/LETA; halens.lv

Šajā rudens sezonā joprojām modē ir jūrnieku stils. Šo stilu raksturo tīri zilās un baltās krāsas toņi, zelta krāsas detaļas, kaklasaites un pogu rindas. Ja vēlies izskatīties tikpat šiki kā Keita, tad saskaņo tumši zilus svārkus un baltu blūzi ar garām piedurknēm.

Kleitas jūrnieku kleitai ir ģeometriski elementi, jūrnieku stila kleita nav vienīgais veids, kā valkāt kleitu ar ģeometriskiem elementiem, vēl ir citas piegrieztnes tumša/gaiša kontrasta kleitas ar ģeometrisku vertikālu elementu, piemēram, šī:

Foto: LILY

Klasiski melnbalto kleitu varam kombinēt ar košu žaketi. Tāds koptēls ir piemērots gan saviesīgiem pasākumiem, gan lietišķai videi. Koši rozā mētelis atsvaidzina koptēlu pelēkā rudens dienā.

Pelēka kleita arī spēj radīt iespaidīgu koptēlu!

Foto: AFP/LETA; halens.lv

Pelēka kleita ar nelielu zvanveida griezumu rada skaistu un izsmalcinātu koptēlu. Tā kā kleita ir atturīga, tad to droši vari kombinēt ar dažādiem aksesuāriem un jaciņām. Brīnumjauks un ikdienišķs izskats, lieliski piemērots darbam un arī biznesa pusdienām.

Ja nekārojas pelēku kleitu, tad iespējams uzvilkt krāsaina apģērba kombināciju, to nosedzot ar melnu trenci. Trencis pēc piegriezuma vizuāli atgādina pelēko kleitu ar zvanveida apakšu:

Foto: LILY

Melns un bēšs - nenošausi garām!

Foto: AFP/LETA; halens.lv

Rudens lielākais hits ir ziedu raksti. Keita savā raibajā kleitā izskatās vienkārši satriecoši. Lai iegūtu līdzīgu tēlu, kombinē melna un bēša toņa ziedu raksta kleitu ar stilīgu melnu jaciņu. Lai neizveidotos pārāk tumšs koptēls, valkā gaišas kurpes un aksesuārus. Lielisks komplekts kokteiļu vakariem.

Piedāvājam tumšu mežģīņu kleitu, bet, ja nepatīk tumšas krāsas apģērbs, tad var vilkt rozā mežģīņu raksta žaketīti un kombinēt to ar svārkiem:

Foto: LILY

Šajā tērpu komplektā novērojam jau abus pieminētos modes trendus: balto blūzi un rozā krāsu. Lielisks apģērbu salikums lietišķa kostīma vajadzībai. Interesantie akcenti - rāvējslēdzējs svārku aizmugurē, žaketes pusgarās piedurknes un košā šallīte kostīmu padara eleganti sievišķīgu.

Lily Latvia

Lily-Latvia/Facebook

http://www.halens.lv/

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu