Rīgā ar monoizrādi viesosies izcilā krievu aktrise Čulpana Hamatova (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

7. oktobrī Latvijas Nacionālajā operā notiks Čulpanas Hamatovas muzikālā monoizrāde «Stunda, kad ieplūsti dvēselē kā sargājošās rokās», kurā piedalīsies arī saksofoniste Veronika Kožuharova un pianiste Poļina Kondratkova.

«Tā nav izrāde – tā ir mūsu kaismīgā vēlme dalīties ar iespēju aizbēgt no aukstās un nejūtīgās realitātes. Mūs «jaunās paaudzes» pārstāves – saksofonisti Veroniku Kožuharovu, pianisti Poļinu Kondratkovu un aktrisi Čulpanu Hamatovu – aiz rokas vedīs divas izcilas sievietes, divas izcilas dzejnieces – Marina Cvetajeva un Bella Ahmaduļina. Vakarā izskanēs viņu darbi «Māte un mūzika», «Mūzikas stundas» un «Pasaka par lietu».

Šāda dzejas un prozas lasīšana uz skatuves ir liela nekaunība,

taču šo darbu dāvātais prieks pārspēj ikvienas bailes. Un, cieši aizverot acis, mēs tomēr ienirsim šajā brīnišķīgajā stihijā. Kopā ar jums!» stāsta Čulpana Hamatova.

Daļa līdzekļu no biļešu pārdošanas sadarbībā ar Pētera Avena labdarības fondu «Paaudze» tiks novirzīta Bērnu slimnīcas fondam Bērnu klīniskās universitātes Hematoonkoloģijas nodaļas remontam.

Čulpana Hamatova ir viena slavenākajām un pieprasītākajām jaunajām aktrisēm mūsdienu Krievijā. Pēdējā laikā viņas vārds aizvien biežāk saistīts ar labdarības pasākumiem. Kopā ar Dinu Korzunu Čulpana organizēja fondu «Dāvā dzīvi», kas sniedz palīdzību bērniem ar onkoloģiskām saslimšanām.

Valsts prezidenta kundze, labdarības akcijas patronese Dace Seisuma: «Esmu gandarīta, ka jautājums par palīdzības un atbalsta sniegšanu smagi slimiem bērniem kļūst aizvien aktuālāks ne tikai valsts, bet arī sabiedrisko organizāciju un privātpersonu līmenī. Jūtos ļoti aizkustināta, ka talantīgā aktrise Čulpana Hamatova ar sava speciāli radītā fonda atbalstu palīdz ne tikai Krievijas mazajiem hematonkoloģijas pacientiem, bet, uzstājoties Rīgā, rod iespēju palīdzēt arī Latvijas mazajiem pacientiem.»

«Katram, kurš apmeklēs koncertu, būs iespēja nesavtīgi palīdzēt. Katra iegādātā biļete būs sirdsdarbs ar nenovērtējamu virsvērtību. Visi kultūras notikumi, kuriem šogad sniedzam atbalstu, palīdz iecerei veikt pilnvērtīgu Hematoonkoloģijas nodaļas remontu, ziedojot tam daļu no biļešu ieņēmumiem,» akcentē Fonda direktors Igors Bass.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu