Belgradas «Partizan» vēlas papildināt sastāvu ar Jāni Bērziņu (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Serbijas čempionvienība basketbolā Belgradas «Partizan», kas pazīstama kā veiksmīga jauno talantu kalve, vēlas papildināt sastāvu ar Latvijas U-20 izlases zvaigzni Jāni Bērziņu, vēsta portāls «Novosti.rs».

Tāpat par spēlētāju interesi izrādot arī abas labākās Lietuvas komandas Kauņas «Žalgiris» un Viļņas «Lietuvos rytas», bet Bērziņam pašlaik ir spēkā esošs līgums ar Latvijas čempioni «VEF Rīga».

Bērziņš bija viens no Latvijas U-20 izlases līderiem šovasar Tallinā aizvadītajā Eiropas čempionātā, kurā tika izcīnītas vēsturiskas sudraba medaļas. Viņš tika iekļauts sacensību simboliskajā izlasē. Savukārt augustā spēlētājs uz trim sezonām pagarināja līgumu ar «VEF Rīga».

Bērziņš «VEF Rīga» komandai pievienojās pirms 2011./12.gada sezonas, kļūstot par valsts čempionu, bet pagājušajā sezonā viņš bija izīrēts «Valmieras» vienībai, tiekot pie Latvijas čempionāta bronzas.

««Partizan» ir leģendārs Eiropas klubs, bet Duško Vujosevičs ir fantastisks treneris,» Bērziņš izteicies intervijā serbu portālam pirms 20 dienām. «Dāvis Bertāns man daudz ir slavējis kluba organizāciju, esmu dzirdējis par «Partizan» interesi, tomēr man ir līgums ar «VEF Rīga».»

Dāvis Bertāns «Partizan» komandā spēlē jau kopš 2012.gada sākuma, bet pašlaik ārstē smagu traumu.

20 gadus vecais Bērziņš Eiropas U-20 čempionātā desmit spēlēs guva vidēji 15,4 punktus, izcīnīja 7,4 atlēkušās bumbas un veica 1,8 rezultatīvas piespēles.

Tāpat viņš šomēnes piedalījās arī Eiropas čempionātā pieaugušajiem, četros mačos vidēji izceļoties ar 0,5 punktiem un 0,8 bumbām zem groziem.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu