Divu meitu māmiņa: Esmu simpātiska, bet kāpēc esmu viena? (159)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Flickr

«Esmu divu meitiņu mamma. Vecākajai 12 gadi, tētis devās peļņā uz ārzemēm un attiecības izjuka... ...un otras meitiņas tētis ir tāds cilvēks, kas mīl tikai sevi, tāpēc pēc 9 mēnešu kopdzīves, esot 4. grūtniecības mēnesī, savācu mantas un aizgāju,» savas neveiksmes attiecību veidošanā uztic kāda vientuļā māmiņa.

Sievietes stāsts:

«Esmu divu meitiņu mamma. Vecākajai 12 gadi, tētis devās peļņā uz ārzemēm un attiecības izjuka... ...un otras meitiņas tētis ir tāds cilvēks, kas mīl tikai sevi, tāpēc pēc 9 mēnešu kopdzīves, esot 4. grūtniecības mēnesī, savācu mantas un aizgājuNeesmu slikta – gatavoju ēst (esmu pavārīte), braucu ar mašīnu, adu zeķes utt., esmu simpātiska, ar visiem dotumiem... Bet kur ir tā vaina, ka esmu viena? Es nesaprotu. Esmu optimistiski noskaņots cilvēciņš, vienīgi nepatīk, ja mīļotais cilvēks dzer.

Esmu mīlējusi cilvēciņu, kuram ir cita ģimene – kopā nodzīvojām četrus gadus, un viņš piekrāpa mani ar savu sievu. Nespēju piedot.

Kur ir vaina, ka man nav mīļotā cilvēka – vai manī? Varbūt tāpēc, ka pēc horoskopa esmu Ūdensvīrs, kuram patīk neatkarība??? Esmu mīlējusi cilvēciņu, kuram ir cita ģimene – kopā nodzīvojām četrus gadus, un viņš piekrāpa mani ar savu sievu. Nespēju piedot, tāpēc pagriezu muguru un visu pārtraucu (bet mīlu viņu joprojām). Kur lai rod atbildi? Kur man meklēt savu otro pusīti – varbūt jāpaliek vienai???»

Atbild Sarmīte Šmite, personīgās meistarības trenere:

Labdien, optimistiski noskaņotais cilvēciņ!Ir patīkami, ja cilvēks par sevi prot pateikt daudz ko labu, jo ne katrs spēj sevi kaut mazliet palielīt, protams, labā nozīmē. Tas norāda, ka jūs sevi pietiekoši labi esat novērtējusi. Tad nu meklēsim, kāds iemesls vēl varētu būt tam, ka esat viena. Iemeslu bez šaubām var būt ļoti, ļoti daudz, jo izejas punkts ir jūsu īsā vēstulīte. Tātad paspēlēsimies ar domu...

Vai vaina meklējama horoskopa zīmē?

Tas, ka Ūdensvīri ir neatkarīgas būtnes - varētu tam piekrist... un tomēr arī nepiekrist. Katra horoskopa zīme var būt tik niansēti dažāda, jo katru cilvēku ietekmē dažādas planētas, to stāvokļi un savienojumi ar citām planētām un tas ietekmē arī pašu cilvēku. Ja visu laiku sevī nēsājat domas, ka jūsu neatkarība ir vēlme būt vienai, jo citādi jau Ūdensvīri nav, tas nozīmē, ka sevi neapzināti programmējat tieši uz to, ka, ja arī satiekat cilvēku, tad vēlmē pēc brīvības vai nu otrs cilvēks aiziet, vai jūs to darāt. Ja sieviete sev vēlas neatkarību, tas nozīmē, ka viņa ir neaizsargāta. Doma no senajām vēdu zināšanām. Varbūt par šo domu der padomāt...

Kādas emocijas vēlies piedzīvot kopā ar vīrieti?

Iekšēji formulējiet, ko tieši vēlaties savā dzīvē. Kādas attiecības, kādu ģimeni? Un pats svarīgākais - uzrakstiet, tieši kādas sajūtas, emocijas vēlaties piedzīvot, esot kopā ar vīrieti. Varbūt nomainiet domu, ka meklējat otru pusīti. Citādi sanāk, ka jūs esat tikai pusīte un tas, ko meklējat, arī ir tikai pusīte... Ieteiktu vispār neko nemeklēt, bet šo domu uzstādīt sev kā mērķi. Ka vēlaties savā dzīvē piedzīvot labu, saticīgu, atbalstošu un mīlošu ģimeni un vīru.

Iekšēji formulējiet, ko tieši vēlaties savā dzīvē. Kādas attiecības, kādu ģimeni? Un pats svarīgākais - uzrakstiet, tieši kādas sajūtas, emocijas vēlaties piedzīvot, esot kopā ar vīrieti.

Sievietei vīriešus nevajag medīt!

Ja sieviete intensīvi meklē, viņa sev kaklā uzkar neredzamu un tomēr sajūtamu «cedeli» - gribu vīrieti. Un

ne viss ir jāpasaka vārdos, to sajūt zemapziņa, un neviens vīrietis nevēlas būt dabūts.

Viņš vēlas būt mednieks. Viņš taču vēlas būt vīrietis. Un tāpēc, lai satiktu patiešām vīrieti, pašai jākļūst par sievieti. Tad nu vispirms jums jāuzzina, kāda ir jūsu iekšējā sieviete, ko viņa vēlas, kas viņai patīk, ko grib, kas garšo, kā vēlas atpūsties utt. Jākļūst par sievieti, kuras enerģētika ir patīkama, optimistiska, gaiša, aizrautīga, interesanta, mazliet noslēpumaina... Kļūstiet kā bāka, kas vienkārši ir. Kura dzīvo savu dzīvi un ir apmierināta ar to, kas viņai pašreiz ir. Pateicaties domās vai rakstot par visu, arī par to, kam esat cauri izgājusi, par grūtībām, kuras sastapāt. Jo tās jūs ir tikai nostiprinājušas, un redzu, ka nocietinājušas nu noteikti nav. Jums pašai jābūt savas dzīves centrā, un šajā centrā ir sievišķība, maigums un vēl daudzas lietas, kas jau nu mums katrai ir. Aizmirstiet par horoskopiem. Sajūtiet sevi kā savu pasauli. Mēs mijiedarbojamies viens ar otru. Bagātiniet to, iekrājiet dzīves gudrību, mācieties, lasiet, klausieties un novērojiet. Izceliet sevī to, kas tieši jums ir īpašs. Pieņemiet sevi. Tas vien, ka šajā pasaulē esat ienākusi kā sieviete, ir Dieva dāvana. Mīliet sevi, savas meitiņas, dalāties ar šīm sajūtām ar citiem. Un jūsu dzīve sakārtosies. Dzīvojiet pateicībā ik dienu, ik brīdi par visu un brīnumi notiks!Radiet tos citiem un tie atnāks arī pie jums. No sirds novēlu Jums LAIMI!

Komentāri (159)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu