Modīgais rīdzinieks Jaroslavs iesaka valkāt augstpapēdenes (122)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv

Modelis Jaroslavs Barišņikovs (19) šoruden nolēmis apģērbu izvēlēties melnos toņos. Jaunietis, kurš tiek dēvēts par vienu no modīgākajiem rīdziniekiem, iesaka ģērbties atbilstoši gadalaikam un veidot savu modi. Jaroslavs rudeni gaida ar ilgām pēc Rīgas un Tallinas modes nedēļām.

«Melnā krāsa veido manu rudens garderobi. Apģērba auduma ziņā priekšroku dodu «samiksētām» faktūrām, piemēram, āda un kažokāda, spīdīgs audums un mežģīnes. Visu ir iespējams savienot un radīt ko interesantu,» pārdomās dalās Jaroslavs.

Jaroslavs neiesaka vilkt gaišu apģērbu, jo mūsu laika apstākļi ātri vien to padara netīru.

Foto: Nauris Garkaklis

«Daudzas rīdzinieces vienalga uzdrīkstēsies un staigās gaišās biksēs, tas ir riskanti. Rudens krāsa ir brūnā, tai, protams, ir sava vieta, bet tā nav mana krāsa,» tā Jaroslavs.

Modelis iesaka izvēlēties apģērbu, kam ir daudz, dažādas detaļas, kas spēj būt kā aksesuāri. Detaļas ļaus laiku netērēt aksesuāru piemeklēšanai, bet koncentrēties uz citām lietām. Ja tomēr nepieciešami aksesuāri, Jaroslavs iesaka izvēlēties metāla rotas.

«Ikvienam iesaku valkāt kurpes uz papēžiem, jo augstāki papēži, jo labāk. Parīzes un Milānas modes nedēļas pierādīja, ka modē ir augsti papēži un platforma. Platformas apavos mazāk salst kājas un tās nepaliek slapjas. Protams, pastāv lielāka iespēja izmežģīt kājas, paslīdēt, bet mode prasa upurus,» smejas Jaroslavs.

Foto: Sejas.lv

Apģērbu meklēt modelis dodas arī uz lietoto apģērbu veikaliem, jo tajos var atrast daudz, dažādas labas lietas, kuras veikalos vēl nav parādījušās. Šādus veikalus Jaroslavs apmeklē, ciemojoties pie vecākiem Jelgavā, kad melnas krāsas drēbju kalnos meklē savas stila pērles.

«Par vīriešu modi nav vērts runāt, tā nemainās. Skaists vīrietis ir klasisks vīrietis, par klasisku vīrieti vīrietis kļūst nēsājot uzvalkus. Ja vīrietim mugurā ir labs uzvalks, tas ir skaistākais, ko uz ielas var redzēt. Tas gadās ļoti reti. Ikvienam vīrietim novēlu iegādāties labu, dārgu uzvalku,» ar padomu dalās Jaroslavs.

Foto: Sejas.lv

«Jaunieši ietekmē ikdienas modi. Daudzi dizaineri pirms rada kolekcijas iziet ielās un vēro jaunākās tendences. Mode ir atkarīga no cilvēkiem, no tā, cik daudz viņi uzdrīkstas. Mēs esam tie, kas rada modi, ne žurnāli,» tā Jaroslavs.

Komentāri (122)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu