Oho! Arvīds Berķis palīdz atrast Latvijas sieviešu garākās kājas

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Santa Sergejeva

Grupas «Blitze» solists Arvīds Berķis kā žūrijas pārstāvis piedalījās Latvijas daiļavu garāko kāju noteikšanas konkursā. Pēc tikšanās ar tik daudz daiļavām, žūrijas pārstāvis Arvīds pastāstīja, kādas meitenes viņam patīk, un vai svarīgi, lai sieviete, ar kuru izveidosies attiecības, prot rosīties pie plīts, gludināt kreklus un bikses buktēt.

Latvijas garāko kāju konkursu organizē jaunā koncepta sauļošanās salonu ķēde «HAIRRIGA» sadarbībā ar TVNET un dzīvesstila portālu «Sejas». Līdz 18. septembrim šim konkursam varēja pieteikties ikviena Latvijas meitene. Atsaucība bija liela un kopā pieteicās 105 garo kāju īpašnieces.

Dalībnieču vīdu bija dažādu profesiju pārstāves un vecuma amplitūda svārstījās no 18 līdz pat 45 gadiem. Lai konkurss būtu godīgs, tā dalībniecēm, pieaicinātas žūrijas klātbūtnē, notika kāju garuma mērīšana.

Latvijā dzīvo visskaistākās sievietes

Pēc konkursa pusfināla sarunā ar dzīvesstila portālu «Sejas» žūrijas pārstāvis – allaž elegantais grupas «Blitze» solists Arvīds Berķis dalījās ar emocijām, kas radušās, uzlūkojot tik daudz daiļu garkājainu meiteņu. «Protams, šajā konkursā mēs vērtējām garākās kājas, bet man personiski meiteņu kāju garumam nav nozīmes. Taču šajā konkursā pierādījās, ka Latvijā tik tiešām dzīvo visskaistākās sievietes. Ne tikai es kā latvietis to atzīstu, to novērtējuši arī daudzi ārvalstu viesi. Loģiski, ja ir skaistas meitenes, tad ir arī skaistas kājas,» savu viedokli pauž Arvīds.

Kā zināms, mūziķis joprojām ir brīva vīrieša statusā. Tādēļ noskaidrojām, kādai jābūt sievietei, ar kuru Arvīds vēlētos izveidot nopietnas attiecības, iespējams, pat gredzenus mīt?

«Man nav svarīgs kāju garums. Sieviete var būt ne tik izskatīga, bet viņai piemīt kaut kas neparasts, ar ko viņa izceļas un iepatīkas. Es nevaru pateikt pilnīgi ne par vienu sievieti, ka viņa nav skaista. Nenoliegšu to, ka man patīk skaistas sievietes, bet tas man nav noteicošais. Pats galvenais, lai sieviete ir mīļa, forša, patstāvīga un atsaucīga,» teic Arvīds.

Viņam nav arī svarīgi, lai sieviete būtu supersaimnieciska: «Galvenais, lai viņa māk pagatavot brokastis, jo šī ēdienreize man ir pati svarīgākā. No rītiem es parasti neēdu, tādēļ pirmā maltīte, kad pieceļos, man ir pēc sešām stundām. Brokastis, kas man vienlaikus ir pusdienas un launags, lielākoties ēdu divos vai trijos dienā. Man ļoti garšo omlete vai vēršacs ar bekonu. Ja nemācēs, tad iemācīšu, nekādu problēmu. Taču man pašam ļoti patīk gatavot. Ja ir labas attiecības, tad var arī no manis gaidīt brokastis gultā. Manai sievietei nav jāprot adīt zeķes. Galu galā var aiziet uz centrāltirgu un nopirkt vai arī palūgt mammai, lai uzada. Arī kreklus protu pats gludināt un bikses varu izbuktēt.»

Dziedātājs atzīst, ka pats ir ļoti vienkāršs puisis un viņam netīk, ka dzīve sabojā cilvēkus, kas pierod pie dārgām lietām, tādējādi aizmirst patiesās dzīves vērtības – savstarpējās attiecības un uzticēšanos.

Latvijas daiļavu garāko kāju fināls vēl tikai būs

Tagad finālistes, kurām bija visgarākās kājas tiks aicinātas uz profesionālu foto sesiju, lai Jūs, lasītāji, noteiktu uzvarētājas arī tādās nominācijās kā:

Sievišķīgākās kājas;
Sportiskākās kājas;
Slaidākās kājas;
Iesauļotākās kājas;
TVNET simpātija;
Sejas simpātija;
Facebook simpatija u.c.
Bildes tiks izliktas vērtēšanai un balsošanai no 1. oktobra līdz 15 oktobrim portāla TVNET un Hairriga Facebook lapā.

Fināls norisināsies 16. oktobrī jaunajā «Hairriga» sauļošanās salonā i/c Olimpia. Ar žūrijas, slavenību un preses piedalīšanos 10 meitenes ar garākajām kājām Latvijā uz sarkanā paklāja, sacentīsies par galveno balvu, 50 bezmaksas solārija apmeklējumiem un dāvanu karti 100 latu vērtībā no skaistumkopšanas salona «Hairriga».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu