«Ģimene» – jauna mafijas komēdija ar Robertu De Niro (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Slavenais itāļu izcelsmes aktieris Roberts De Niro (Robert De Niro) ir nosvinējis savu 70. dzimšanas dienu un ir atgriezies pie lomas, kura, iespējams, viņam piestāv visvairāk – mafiozo. Šoreiz melnajā komēdijā «Ģimene» («The Family») režisors Liks Besons (Luc Besson) piesaistījis lielisku aktieru komandu – lomās Roberts De Niro, Mišela Faifere (Michelle Pfeiffer) un Tomijs Lī Džonss (Tommy Lee Jones), kā arī Martins Skorsēze kā producents.

Roberta De Niro atveidotais tēls ir ģimenes galva rūdītai mafijas ģimenei, kura ir nolēmusi mainīt ieradumus un uzsāk mierīgu dzīvi, piesakoties liecinieku aizsardzības programmā. Tomēr ieradumam ir liels spēks. Lai gan mafijas ģimenītes nodomi ir labi, viņi visas sadzīviskās attiecību lietas turpina risināt tā kā to dara kārtīgi gangsteri. Kārtīga deva melnā humora ir garantēta.

Filmas režisors Liks Besons ir priecīgs par paveikto: «Skatīties, kā Martins Skorsēze smejas filmas laikā, bija labākais atalgojums, kādu vien varētu vēlēties. Tas man pašam nostrādāja kā pierādījums tam, ka ar šo filmu neesmu nošāvis greizi.»

Ir pagājuši divdesmit pieci gadi kopš Mišela Faifere satrieca visus ar savu Longailendas akcentu 1988. gada filmā «Precējies ar Mafiju» un tagad viņa ir atpakaļ organizētās noziedzības pasaulē. «Šī vide vienkārši turpina ievilkt mani savā varā,» Faifere saka par savu lomu filmā «Ģimene». «Tajā pasaulē ir kas tāds, kas mani vienkārši ļoti fascinē.»

Gatavojot scenāriju, pirms filmas uzņemšanas Besons salīdzināja savus pierakstus ar Tonio Benakvistu, pēc kura noveles «Malavita» motīviem tika veidota filma. «Tonio izteicās, ka būtu lieliski, ka Roberts De Niro un Mišela Faifere spēlētu galvenās lomas,» saka Besons. «Tas bija autora sapnis.»

Latvijā komēdija skatāma kinoteātros no šodienas, 27. septembra.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu