Dresēta kaķa priekšnesums ideālajās vakariņās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / TV3

Jau, sākot ar 17.oktobri, TV3 ēterā atgriezīsies raidījums "Gandrīz ideālas vakariņas", informē TV3 pārstāve Marta Zandersone. Tiesa, šoreiz no slavenībām ne miņas, toties vietā tiek solīts kas vēl aizraujošāks un interesantāks – viesošanās pie neparastiem cilvēkiem no visas Latvijas.

Iepazīsimies ar viesiem

Pirmajā nedēļā skatītājus gaida pieci neaizmirstami vakari pie Māra, Simonas, Valta, Madaras un Diānas. Piedzīvojumi sāksies pie Māra – vīrieša labākajos gados, kurš dzīvo mājās un pieskata bērnus, kamēr sieva strādā.

Otrās diena tiks aizvadīta pie meitenes - viesuļvētras Simonas nelielajā dzīvoklī Purvciemā. Savu dalību Gandrīz ideālas vakariņās Simona raksturo īsi: "Prīmā! Varētu piedalīties vēlreiz un būtu daudz vieglāk, jo kļūmes saprot pēc tam. Bet neko nemainītu, jo viss ir tā, kā tam jābūt. Lielākais ieguvums bija situācijas, kas ļāva izprast pašai sevi, kā rīkoties vai pasniegt spontānos gadījumos. Tagad zināšu, ka gatavot vakariņas uzreiz pieciem cilvēkiem - tas nav ne tuvu tas pats, kas diviem vai trim. Arī mūsu piecinieks bija jauks! Lielākais paldies filmēšanas grupai un producentiem, viņi liek justies brīvi un iedvesmo. Saņēmu daudz emociju, nosmējos, izbaudīju gardus ēdienus."

Foto: Publicitātes foto / TV3

Trešdien savā mājā, kuras viesistabā noparkots motorollers, uzņems lībiešu valodas un kultūras pētnieks - tulkotājs Valts Ērnštreits. Viņš būtu gatavs piedalīties vēlreiz un saka, ka

piedalīšanās šovā viņam bija atsvaidzinoša, jautra un interesanta pieredze.

Pieci vakari, kas pavadīti kopā ar līdz tam nezināmiem cilvēkiem, iepazīstot viņus gan sarunās, gan caur viņu sarūpētiem ēdieniem un viņu pašu teritorijā, tas pēc Valta domām ir kas absolūti neikdienišķs.

Nākamās vakariņas tiks aizvadīta pie rūdītas veģetārietes Madaras un piektdienā viesus lepnā mājā Jaunmārupē uzņems pašvaldības uzņēmuma darbiniece Diāna, kura pārsteigs ar neaizmirstamiem kulinārijas šedevriem.

Sacensības gars

Raidījuma producents Kristaps Valdnieks atklāj: "Šajā sezonā jūtama sacensības garša un dalībnieki grib pierādīt, ka tieši viņu prasme uzņemt viesus ir pati labākā. Tas rada pozitīvu konkurenci un pārsteigumus, jo, piemēram,

jau pirmajā nedēļā mūs gaida mājās dresēta kaķa priekšnesums un vēderdejas."

Ir vērts pacīnīties, jo katru nedēļu kāds no dalībniekiem iegūs divas aviobiļetes no Turkish Airlines ar eksotisku un tālu galamērķi - Bangkoka, Dubaija, Mumbaja un vēl, un vēl.

Pievienojies!

Raidījums "Gandrīz ideālas vakariņas" (oriģinālā valodā Come dine with me) ir viens no pasaulē visveiksmīgākajiem formātiem, kas turpina iekarot skatītāju simpātijas aizvien jaunās valstīs. Kopumā raidījumi pēc šī formāta tiek veidoti 28 dažādās valstīs, piemēram, Lielbritānijā, Francijā, Vācijā, Zviedrijā, Turcijā, Dānija un citās. Gandrīz ideālas vakariņas tiek veidots pēc britu televīzijas kompānijas ITV licences un Lielbritānijā raidījums tiek demonstrēts ar lieliskiem panākumiem jau vairākas sezonas pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu