«Jāņa Rozes apgāds» aicina pievienoties grāmatu klubam (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Sākoties jaunajai sezonai, «Jāņa Rozes apgāds» aicina uz tikšanos visus grāmatu mīļotājus. 26.septembrī grāmatnīcā «Jānis Roze», Blaumaņa ielā 31 - 2. stāvā, notiks grāmatu kluba pirmā tikšanās, informē Daiga Bitēna, SIA «Jāņa Rozes apgāds» mārketinga un reklāmas speciāliste.

Grāmatu lasīšana ir viens no demokrātiskākajiem brīvā laika pavadīšanas veidiem. Lasot mēs atpūšamies, aizklīstam domu un fantāziju pasaulē un, protams, mācāmies. Lasīšana ir hobijs, kas vieno miljoniem cilvēku visā pasaulē. Grāmatas tiek apspriestas, kritizētas, novērtētas, slavinātas un nicinātas... Grāmatas maina cilvēkus un viņu dzīvi.

«Ja arī Tu esi cilvēks, kam patīk lasīt un pēcāk dalīties domās par izlasīto ar līdzīgi domājošajiem, aicinām tevi savā pulkā. Grāmatu klubā varēsi uzzināt, kādi ir jaunumi literatūras pasaulē, kas ir tas, ko mēs lasām, kā arī izteikt savu viedokli par dažādām tēmām,» teikts izdevniecības preses paziņojumā.

«Grāmatu klubs «Pie Grāmatnieka kunga» jau reiz pulcēja grāmatu lasītājus, tādēļ vēlamies to atjaunot,» stāsta Liene Briška, Blaumaņa ielas grāmatnīcas «Jānis Roze» vadītāja. «Pirmajā tikšanās reizē laiku veltīsim tam, lai iepazītos un vienotos, kādu vēlamies veidot šo grāmatu klubu.»

Programmā: omulīga tējas dzeršana, garšīgu cepumu kraukšķināšana, sirsnīga iepazīšanās. Paņem līdzi grāmatu, kas vislabāk raksturo Tevi, un pastāsti par to! Labākajam stāstniekam dāvana no «Jāņa Rozes apgāda» - protams, grāmata (Sandro Veronēzi «Rāmais haoss»).

Grāmatu kluba tikšanās reizes gan šoreiz, gan turpmāk paredzētas katra mēneša pēdējā ceturtdienā plkst. 19.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu