LNT šovu atstāj Bērziņu ģimene no Kokneses

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 2.oktobrī, "Dziedošo ģimeņu" nācās atstāt koknesiešu Bērziņu ģimenei, kuri šim vakaram bija izvēlējušies Raimonda Paula dziesmu "Virši zied".

Jau ziņojām, ka šo svētdien "Dziedošajās ģimenēs" skanēja līdzi dziedamās dziesmas: Rudeviču ģimene bija izvēlējusies Ulda Stabulnieka dziesmu "Zirgu tirgus", Jansonu ģimene - "Pasaule, pasaulīt" no grupas "Eolika" repertuāra, bet Freipiču ģimene - dziesmu "Zvejniekdēls".

Bērziņu ģimene no Saldus izpildīja Jura Kulakova "Mana dienišķā dziesma", savukārt Liepiņu ģimene piedāvāja savu Raimonda Paula dziesmas "Tā diena" versiju.

Zigmara Liepiņa "Dziesmiņu par rozīti" žūrijai un skatītājiem atrādīja Šminiņu ģimene; Puncuļu ģimene - dziesmu "Skaidro volūda", bet Sprukuļu ģimene deva priekšroku klasikai - Raimonda Paula dziesmu "O, Lamara".

Žūrijā, kā allaž, bija aktrise Katrīne Pasternaka, mūziķis un producents Atis Auzāns, kā arī komponists Uldis Marhilēvičs.

Skatīt pievienoto video!


KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu