"OKartes Skatuvi" neviens dalībnieks nepamet

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai arī, ņemot vērā skatītāju balsojumu, LNT šovu "OKartes skatuve" būtu bijis jāpamet kādam no atlikušajiem diviem grupas "T-Band" dalībniekiem, pateicoties žūrijas eksperta Guntara Rača lēmumam, pagaidām abi jaunieši tomēr var palikt šovā

Skatītāji lēma, ka 1.vietā ir grupa "K-1", 2.vietā - "4 vēji', 3.vietā - "nu un", 4.vietā - "Zvaigžņu zagļi', 5.vietā - "Jātnieki", bet 6.vietā - "T-Band". Pēc šova noteikumiem, šovs būtu jāpamet kādam no grupas, kas ierindojusies beidzamajā vietā, taču grupas dalībnieki arī šoreiz ļāva lemt Guntaram Račam. Komentējot šo situāciju, koncerta vadītāji Liene Bērziņa un Māris Grigalis atzina, ka tik skarba situācija līdz šim šovā nav bijusi.

Iespējams, viņš ņēma vērā skatītāju zālē skanošos saucienus, ka nevienam no "T-Band" nevajadzētu iet prom, taču lēmums skanēja šādi: "Tā kā Lenijs jau šovu ir atstājis, tīri matemātiski sanāk, ka viens dalībnieks šovu ir pametis. Lēmums: pagaidām šovā paliek abi "T-Band" dalībnieki - Anita Intaite un Kristaps Vegners."

Atgādināsim, ka pēc pagājušās sestdienas koncerta šovu nācās pamest "T-Band" dalībniekam Silvestram Streičam, savukārt šīs nedēļas vidū veselības stāvokļa dēļ šovu pameta šīs pašas grupas dalībnieks Lenijs (Lenny). Lai arī šova organizatori nesniedz sīkāku informāciju par viņa veselības stāvokli, vien atklājot, ka līdz nākamās nedēļas sākumam Lenijs atrodas slimnīcā, lai veiktu veselības pārbaudi, vairākos interneta medijos jau parādījusies informācija, ka puisis šovu bijis spiests pamest sirdsdarbības traucējumu dēļ.

Jau ziņojām, ka sestdienas vakarā notiekošajā šova ceturtajā koncertā "OKartes Skatuves" dalībniekiem bija jāizpilda leģendārās grupas "Jumprava" dziesmas un sava oriģināldziesma.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu