«Instrumenti» piedāvā jaunu videoklipu dziesmai «Aeon River» (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms novembrī gaidāmās koncertsērijas «Palladium» koncertzālē grupa «Instrumenti» laidusi klajā savu jaunāko singlu «Aeon River» un tā videoklipu, informē grupas pārstāve Līva Pētersone. «Aeon River» ir ceturtais singls no maijā izdotā grupas otrā studijas albuma «Procrastination».

Jaunā singla videoklipa veidotāja ir režisore Ksenija Zaķe, operators Edgars Dubrovskis un producente Undīne Buka. Zaķe iepriekš veidojusi «Instrumentu» dziesmas «Kvikmyndir» video, kā arī vairākas grupas koncertu video projekcijas.

Kā ziņots, grupas «Instrumenti» koncertsērijas «Procrastination» koncerti «Palladium» koncertzālē notiks no 21.novembra līdz 23.novembrim, kā arī no 28.novembra līdz 30.novembrim.

Savukārt rīt «Instrumenti» dosies uz Vāciju, kur piedalīsies «Reeperbahn» festivālā, savukārt pēc nedēļas grupas mūziķi dosies uz ASV, lai Latviju pārstāvētu festivālā «Culture Collide» Losandželosā un Ņujorkā. Oktobrī un novembrī grupai vēl plānoti koncerti Tamperē, Maskavā, Sanktpēterburgā un Frankfurtē.

Instrumenti - Aeon River from Instrumenti on Vimeo.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu