Bentley gatavo hečbeku (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Bentley

Volkswagen grupā ietilpstošais britu auto ražotājs Bentley ir iecerējis līdz 2018.gadam masveida ražošanā laist lielizmēra hečbeku.

Jau ir zināms, ka Bentley drīzumā ražošanā laidīs savu pirmo SUV automobili, taču līdz 2018.gadam piedāvājuma klāstu ir plānots dažādot vēl vairāk un tajā iekļaut hečbeku - modeli, kurš nedaudz atšķirtos, taču faktiski konkurētu ar BMW sestās sērijas Gran Coupe un Mercedes-Benz CLS. Par to, atsaucoties uz izdevumu Car, vēsta Motor.ru.

Bentley hečbeks tiks konstruēts uz Volkswagen grupas MSB tehnoloģiskās platformas. To izmantos arī Porsche nākamās paaudzes Panamera ražošanā. Bentley hečbeks garuma ziņā būs pielīdzināms divu durvju kupejai Bentley Continental GT.

Provizoriskā informācija liecina, ka Bentley hečbeka dzinēju paletē tiks iekļauti trīs litru sešu cilindru un četru litru astoņu cilindru spēka agregāti ar turbopūti. Tikpat iespējams, ka Bentley hečbeks, ko paredzēts piedāvāt kā ar klasisko, tā arī visu riteņu piedziņu, iegūst arī šobrīd piedāvājumā sastopamo W12 dzinēju un tā modifikācijas.

Pirmo reizi informācija par to, ka Bentley plāno izlaist hečbeku, izskanēja šā gada pavasarī. Toreiz kompānija vēstīja, ka šis modelis nav kompānijas prioritāte, jo galvenā uzmanība tiekot veltīta SUV automobilim, kam pārdošanā jānonāk trīs gadu laikā.

Bentley cer, ka apvidnieks kopā ar hečbeku palīdzēs pārdošanas apjomus pacelt no 8,5 tūkstošiem (2012.gadā) līdz 15 tūkstošiem 2018.gadā.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu