LTV: Zatlers vēloties koalīciju ar SC

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas televīzija, atsaucoties uz neoficiālu informāciju, piektdienas vakarā vēstīja, ka Zatlera reformu partijas (ZRP) vadītājs Valdis Zatlers atbalsta koalīcijas veidošanu ar partiju apvienību "Saskaņas centrs" (SC), bet 11 Saeimā ievēlētie ZRP frakcijas deputāti esot pret šādas koalīcijas izveidošanu. TVNET pagaidām nav guvis apstiprinājumu

Jautājums par nākamo koalīciju risināts vairākas stundas garās debatēs ZRP frakcijas deputātu saliedēšanas pasākumā.

ZRP par šo jautājumu spriež arī šovakar. Kā noskaidroja aģentūra LETA, joprojām turpinās ZRP valdes sēde, kura ilgst jau vairāk nekā četras stundas. ZRP pārstāve Daiga Holma patlaban atteicās komentēt LTV izskanējušo informāciju.

Iepriekš partijas "Pilsoniskā savienība" valde ir izskatījusi jautājumu par koalīcijas veidošanas sarunām un vienbalsīgi nolēmusi atbalstīt "Vienotības" iesaistīšanos valdības koalīcijas veidošanā ar ZRP un apvienību "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK). "Pilsoniskās savienības" valde uzdeva partijas pārstāvjiem "Vienotības" valdē uzturēt šo pozīciju.

ZRP premjera amata kandidāts Edmunds Sprūdžs pēc tam paziņoja, ka partijas "Vienotība" atsevišķu daļu vai politiķu tieši vai netieši paustie uzskati saistībā ar iespējamo koalīcijas veidošanu ar VL-TB/LNNK liecina, ka "Vienotība" piekopj veco paraksi, komunicējot nevis tieši, bet caur medijiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu