"Radio 101" dīdžeji dosies jaunā tūrē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Radio 101

Šā gada pavasarī "Radio 101" dīdžeji pirmo reizi devās "Tuborg 101" tūrē, un, pateicoties milzīgai atsaucībai un lielajam apmeklētāju skaitam, tūre startē arī rudenī, informē "Radio 101".

Tūre sāksies 15.oktobrī ar šovu Jelgavā, "Četros Baltos Kreklos". 21.oktobrī projekts viesosies Valmierā, Multiklubā, bet 22.oktobrī ieradīsies "Fontaine" klubā Liepājā. Lielais galā pasākums notiks 4.novembrī Rīgā, jaunajā koncertzālē "Palladium", kur papildus "Radio 101" dīdžeju šovam uzstāsies grupas "Astro’n’out", "Pienvedēja Piedzīvojumi", kā arī būs Latvijā ļoti iecienītas grupas īpašs priekšnesums. Kura grupa tā būs – to "Radio 101" neatklāj, vien apgalvo, ka pārsteigums noteikti būs par simts un vienu procentu tā vērts, lai pasākumu apmeklētu.

Tūres ietvaros "Radio 101" sola vēl vērienīgāku gaismas un skaņas šovu, nekā tas bija pavasarī. Būs arī īpaši šim pasākumam veidotas video projekcijas, un protams – kā tad bez "Tuborg" meitenēm.

Biļešu iegāde tiek plānota katrā klubā atsevišķi, taču "Radio 101" uzsver, ka ieejas biļetes nemaksās dārgāk par attiecīgā kluba regulāro ieejas biļetes cenu, piemēram, "Palladium" noslēguma šova biļete iepriekšpārdošanās maksās četrus latus.

Sīkāka informācija - "Radio 101" un www.greenpass.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu