Režisore: alkohols "OKartes" šovā nav problēma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kā portālam TVNET stāsta LNT šova "OKartes skatuve" režisore Ilze Jansone, muzikālās apvienības "T-Band" dalībnieks Lenijs (Lenny), kurš veselības problēmu dēļ uz laiku pametis šovu, joprojām atrodas slimnīcā, kur viņam līdz nākamajai nedēļai veiks veselības pārbaudes.

"Puisis jūtas slikti, taču precīzu diagnozi nevienam negrib atklāt. Arī mēs neko sīkāk nezinām, vien to, ka vismaz līdz nākamajai nedēļai viņš šovā neatgriezīsies," pauda šova režisore.

Atgādināsim, ka tieši Lenijs pagājušajā sestdienā bija gatavs pamest šovu pēc tam, kad skatītāji lēma, ka šovs jāpamet kādam grupas "T-Band" dalībniekam. Tiesa, šo puiša lēmumu apstrīdēja žūrijas dalībnieks Guntars Račs, kurš uzskatīja, ka šovs jāatstāj Silvestram Streičam.

Lūgta komentēt presē izskanējušo informāciju, ka šova dalībnieku vidū sākušās problēmas ar alkohola lietošanu, režisore teica: "Neuzskatu, ka tā ir problēma, ja reizi vai divas nedēļā kāds izdzer 50 vai 100 gramus alkohola. Nekāda masveida alkohola lietošana vai plostošana šovā nenotiek. Un, galu galā, alkoholu reizēm lietojam mēs visi. Ja kāds to nedara, lai pirmais met ar akmeni."

Šova koncertu sestdien solījusi apmeklēt grupas "4 vēji" dalībnieka Kristapa Pujata (otrais no kreisās) bijusī draudzene
Šova koncertu sestdien solījusi apmeklēt grupas "4 vēji" dalībnieka Kristapa Pujata (otrais no kreisās) bijusī draudzene Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Viņa arī pastāstīja, ka šovā joprojām turpinās dažādas ar mīlestības lietām saistītas kaislības. "Kristaps Pujats no grupas "4 vēji" pirms ierašanās šovā bija izšķīries ar draudzeni. Šovā viņš sacerēja ļoti smeldzīgu dziesmu, kura "Youtube" joprojām ir viena no skatītākajām. Tagad izrādās, ka puiša bijusī draudzene pametusi savu pašreizējo draugu, un šo sestdien viņa ieplānojusi apmeklēt "O Kartes skatuves koncertu". Kristaps šo situāciju tik ļoti pārdzīvo, ka vakarnakt, šķiet, pat raudāja..."

Kārtējais šova "OKartes Skatuves" koncerts, kurā šoreiz skanēs grupas "Jumprava" dziesmas, kā ierasts, notiks sestdienas vakarā Kinostudijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu