Tonijs Pārkers: Grūti aprakstīt sajūtas (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Eiropas čempionāta vērtīgākais spēlētājs Tonijs Pārkers no Francijas basketbola valstsvienības atklāja, ka ir piepildījis vienu no saviem sapņiem. Viņš kļuva par visa turnīra rezultatīvāko spēlētāju.

«Tas ir viens no manu sapņu piepildījumiem,» izdevumā «Sport Express» citēts saspēles vadītājs. «Zidāns ir viens no Francijas labākajiem sportistiem un, ja kāds domā, ka varu būt vienā līmenī ar viņu, tas man ir ļoti glaimojoši.»

Viņš pastāstīja, ka ir pagodināts pārstāvēt Francijas izlasi un darīs to vismaz vēl trīs gadus. «Valstsvienību pārstāvēšu vismaz līdz 2016. gada olimpiskajām spēlēm Riodežaneiro.»

Eiropas čempionāta finālā, kurā Francija ar rezultātu 80:66 svētdien pieveica Lietuvas izlasi, 31 gadu vecais Pārkers guva 12 punktus.

«Grūti aprakstīt sajūtas, kuras mani pārņēmušas. Tas vienkārši ir neticami,» teica Pārkers. «Esmu ieguvis titulu un nedaudz noguris, ko sajutu jau ceturtdaļfinālā un pusfinālā. Pirms mača treneris teica, lai paļaujos uz partneriem. Viņš sacīja, ja es gūšu 10 punktus, mēs finālā uzvarēsim. Viņam bija taisnība.»

Vidēji čempionātā Pārkers pretinieku grozā sameta 19 punktus un veica 3,3 rezultatīvas piespēles partneriem.

Pārkers tika iekļauts arī čempionāta simboliskajā izlasē.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu