Ieva Pļavniece un Anamika publiski paziņo, ka ir precējušās (204)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sejas.lv arhīvs

Aktrise Ieva Pļavniece un viņas draudzene Anamika Goldberga 22. septembra pievakarē sociālajā saziņas tīklā «facebook» paziņojušas, ka ir precējušās. Lai arī pirms kāda laika mīļoto draudzeņu paziņas bija neizpratnē un izplatīja runas, ka Anamika un Ieva pašķīrušās.

Pēc publiskā paziņojuma sociālajā tīklā, nomainot attiecību statusu, ka abas draudzenes ir precējušās, Ieva Pļavniece un Anamika Goldberga saņēmušas virkni draugu apsveikumu. Ievai un Anamikai tiek vēlēts, lai patiesi skaistās sajūtas nekad nebeidzas, lai mīlestība būtu mūžīga.

Dzīvesstila portāls «Sejas» jau iepriekš rakstīja, ka Ieva Pļavniece un Anamika Goldberga par savām attiecībām publiskajā telpā vairās runāt. Taču nevairās iziet kopā sabiedrībā, mīļi sadevušās rociņās.

Bijušajai Dailes teātra aktrisei Ievai Pļavniecei romantiskas attiecības ar pirtnieci Anamiku Goldbergu izveidojās pērnā gada vasarā, un kopš tā laika abas ir kopā.

Komentāri (204)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu