Rīgas «Dinamo» šodien spēkosies ar «Vitjaz» (24)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» šovakar «Arēnā Rīga» aizvadīs regulārā čempionāta spēli, tiekoties ar Podoļskas «Vityaz» vienību. Mačs sāksies plkst.17:00, un to tiešraidē varēs skatīties kanālā TV6.

Pirms došanās uz Rīgu «Vitjaz» ceturtdien aizvadīja izbraukumu maču ar Bratislavas «Slovan» komandu, apspēlējot Slovākijas vienību ar rezultātu 4:1.

Savukārt Rīgas «Dinamo» ceturtdien ar rezultātu 3:2 pēcspēles metienos fantastiskā mačā spēlē uzvarēja Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas «Dinamo» vienību.

Pēc pagājušās sezonas «Vitjaz» no Čehovas pārcēlās uz Podoļsku. Komandu pameta lielākā daļa kaušļu, tādēļ šogad «Vitjaz» spēlē pavisam citu stila hokeju.

Podoļkskas komandu pārstāv divi bijušies «Dinamo» uzbrucēji - Ainārs Podziņš un Maiks Iguldens. 30 gadus vecais kanādietis iepriekšējās divas sezonas pavadīja Zviedrijas augstākajā līgā, bet tagad atgriezies KHL.

Rezultatīvākais hokejists «Vitjaz» vienībā ir Aleksandrs Koraļjuks, kurš septiņos mačos guvis trīs vārtus un veicis tikpat rezultatīvu piespēļu. Savukārt rīdzinieku komandā labākais bombardieris ir Kails Vilsons, kas septiņās cīņās atzīmējies ar pieciem precīziem metieniem un vienu rezultatīvu piespēli.

Jāaizceļ arī Rīgas «Dinamo» vārtsargs Mikaēls Telkvists. Olimpiskais čempions šosezon savos vārtos vidēji ielaidis tikai 1,47 ripas un atvairījis 93,6% metienu.

Otro cīņu Latvijas komandas rindās aizvadīs čehu uzbrucējs Vojteks Polāks. Viņš ņemts Marsela Haščāka vietā, kurš nevarēs spēlēt līdz vismaz novembra pārtraukumam, kamēr atgūsies pēc kājas savainojuma. Iepriekšējās divas sezonas 28 gadus vecais Polāks pavadīja Šveices augstākajā līgā (NLA), pārstāvot tur trīs komandas - «Kloten», «Langnau» un «Davos».

Pēc mača ar «Vitjaz» pirmdien Latvijas galvaspilsētā viesosies Pētera Skudras vadītā Ņižņijnovgorodas «Torpedo» komanda.

Pēc šīs spēļu mājas sērijas «Dinamo» dosies uz Tālajiem Austrumiem, kur spēkosies ar Habarovskas «Amur», Vladivostokas «Admiral», Novosibirskas «Sibirj» un Novokuzņeckas «Metallurg».

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā šobrīd Rīgas «Dinamo» ar 15 punktiem septiņos mačos ieņem trešo vietu.

Komentāri (24)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu